To je to što me zanima!

Moguće je: SDP i HDZ sklopili koaliciju protiv ranog ustajanja

Dogovor protiv ranog ustajanja su nam potvrdili u oba zastupnička kluba, a on glasi: Nećemo rano ustajati da bi se upisali na listu prvenstva za pitanja Švaljek
Vidi originalni članak

Prevarili su se svi koji su mislili da HDZ i SDP oko ničega ne mogu surađivati. U zagrebačkoj Skupštini su sklopili pakt na zadovoljstvo svih 22 zastupnika iz njihovih klubova. Dogovor glasi: nećemo rano ustajati da bi se upisali na listu prvenstva za postavljanje pitanja Sandri Švaljek.

Dogovor protiv ranog ustajanja su nam potvrdili u oba zastupnička kluba. Pravilnik o radu Skupštine inače kaže da se na listu za pitanja upisuje po redu prvenstva.

Kako bi bili što ranije upisani i samim tim mogli postaviti pitanje na sjednici Skupštine, a onemogućili protivnike, HDZ-ovi i SDP-ovi zastupnici su pred vrata skupštine sve ranije dolazili.

Zadnji su bili SDP-ovci koji su došli u 4.10 sati ujutro kako bi se upisali za pitanja.

Na današnjoj sjednici će naizmjence postavljati pitanja HDZ-ovi i SDP-ovi zastupnici. Svi su dobili zbog dogovora koji donosi sat duže spavanja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • žaba davi rodu 26.03.2015.

    velika koalicija .. ako je svaki udarac nogom u rit onda je to korak naprijed

  • Pametna ovca 26.03.2015.

    Sklopili su oni i koaliciju protiv cijele države u korist vlastiog interesa,svađa je samo za publiku.

  • barbossa 26.03.2015.

    HDZ i SDP nisu u tajnoj koaliciji samo kad treba mrhati do podneva. Oni su u permanentnoj koaliciji kad treba izopstruirati izborni zakon i preferenionalno glasanje, kad treba udbaše neprincipjelnim koalicijama držati u vlasti i kad treba škopiti tzv. pravosuđe. Kadroviranje je temelj uspješne politike, rekao je drug Staljin. Karamba Zok, andere, andere. Kroejša is in EXPO, domoljupci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare