To je to što me zanima!

Moguće ubojstvo: Ekshumirali Arafatovo tijelo zbog istrage

Francuske vlasti su u kolovozu ove godine započele istragu nakon što su švicarski stručnjaci na njegovim osobnim stvarima pronašli polonij. Arafat je umro 2004. god.
Vidi originalni članak

Tijelo Jasera Arafata su ekshumirali, a ruski, švicarski i francuski stručnjaci će napraviti analizu kako bi utvrdili je li palestinski čelnik otrovan ili je preminuo prirodnom smrću. Francuske vlasti su u kolovozu ove godine započele istragu nakon što su švicarski stručnjaci na njegovim osobnim stvarima pronašli polonij. Arafat je preminuo 2004. godine u bolnici u Parizu, a prema dokumentima iz bolnice imao je moždani udar, piše BBC.

Njegova udovica Suha uputila je zahtjev palestinskim vlastima da dopuste ekshumaciju tijela njenog pokojnog supruga kako bi se otkrila istina. Arafatovo tijelo bilo je položeno u mauzoleju, a prije nekoliko dana su stručnjaci započeli s ekshumacijom. Palestinske vlasti istaknule su tada kako novinare neće pustiti preblizu cijelog slučaja jer se radi o "svetoj stvari" tj. ekshumaciji tijela, što je veoma osjetljivo područje. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • čamil 27.11.2012.

    Novi slučaj za haški sud ?

  • DavorRoso 27.11.2012.

    ma ajde pustite covjeka da pociva u miru? nego onu lovu sto je sakrio u svici 250 mio dolaros to treba da se vrat i podjeli onoj sirotinji koju je huskao u smrt prvo terorist pa onda nobelovac sad ce na kraju biti svetac nema kraja ljudskoj glupoasti

  • davorasi 27.11.2012.

    bilo je sve jasno odma,ali se mučalo,jer je to bila "karta u rukavu"

Komentiraj...
Vidi sve komentare