To je to što me zanima!

'Moja Oluja': Knjiga potresnih ispovijesti i priča naših heroja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Potresna svjedočanstva i iskrene priče sudionika Oluje ostavit će vas bez riječi. Na jednome mjestu opisana je veličina herojske vojno-redarstvene akcije Oluja
Vidi originalni članak

Moja Oluja , raskošna monografija o istinskim hrvatskim herojima koji su spojili sjever i jug zemlje, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

U knjizi donosimo niz potresnih, osobnih i iskrenih svjedočanstava naših branitelja s prve linije bojišnice, ali i djece koja su u Oluji izgubila oca te mališana koji su morali tijekom Domovinskog rata napustiti svoje tople domove. Ispripovijedali su nam kako im je bilo vratiti se u Knin nakon Oluje i nositi se sa gubicima. U povodu 20. godišnjice autorima knjige otvorili su vrata svojih domova, ali i svoju dušu. Pričali su o strahovima uoči akcije, euforiji tijekom oslobođenja, ali i jedinstvu koje su mnogi od njih doživjeli i većim i emotivnijim trenutkom od mnogih drugih u životu.

Da, ova knjiga će vas na trenutke istinski pogoditi, vjerojatno ćete pustiti i suzu, ali je vrijedan podsjetnik na istinske hrvatske heroje.

Uz to, u dvobroju koji izlazi 4. kolovoza darujemo vam prilog Oluja s amblemima svih postrojbi, popisom poginulih, ali i mnogim herojskim te dirljivim pričama.

24sata

POGLEDAJTE VIDEO: Prizori s probnog mimohoda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 13

  • 03.08.2015.

    treba knjigu poslat i na SRPSKO TRZISTE.. neka se cetnici dobro podsjete svoje AGRESIJE

  • hrvatskiidiot 03.08.2015.

    još kada izađe knjiga naša budućnost.... pa neće nam kraja biti

  • miko2312 03.08.2015.

    i da ju dajete besplatno nebi ju yzo haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare