To je to što me zanima!

MOL i INA – podržavatelji nogometnih reprezentacija

Divno je ovih dana biti navijač hrvatske i mađarske nogometne reprezentacije. Navijači uživaju jer obje su momčadi zabilježile početne pobjede na Euru u Francuskoj, a ponosni su i sponzori
Vidi originalni članak

MOL je ove godine postao glavni sponzor mađarske lake konjice koja bi, ako ovako nastavi možda mogla doseći dio slave Ferenca Puskasa koji je harao nogometnim terenima 50-tih godina prošlog stoljeća.

INA, članica MOL grupe vjeran je generalni  sponzor Vatrenih još od 2013. godine i uvijek spremno ističe koliko je ponosna na uspjehe Modrića, Mandžukića, Srne i ostalih nogometaša.

MOL također sponzorira i neke nogometne kupove u Slovačkoj i Češkoj, a prisutna je i izvan nogometa, točnije u hokeju na ledu. Tako su mađarski hokejaši na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastupali sponzorirani MOL grupom.

Njezino je sjedište u Budimpešti, a nakon 'letećeg starta' Mađarske i Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj atmosfera ne može biti bolja.

MOL grupa planira puno aktivnosti za svojih 26,000 zaposlenika. U lobbyu (glavni dio zgrade) MOLovog sjedišta nalazi se photo contest (natjecanje tko će imati bolju fotku) zaposlenika koji se oblače u dresove svojih država. Skoro 2,000 zaposlenika iz četrdeset podružnica u dvadeset država se registriralo za "online" natjecanje u kojem predviđaju pobjednike u zamjenu za nagrade. Ogledala zgrade MOL - a  su ukrašena sloganima fanova (zaposlenika) napisana u više od deset jezika. Zaposlenici MOL-a dolaze iz mnogih EU zemalja koji se trenutno najtječu na Euru , kao što su Mađarska, Hrvatska, Slovačka, Austrija, Rumunjska, Italija, Češka, Engleska, Švedska i Njemačka.

 

Idi na 24sata