To je to što me zanima!

‘MOL koristi kaos kako bi zatvorio rafineriju Sisak’

Sindikalne predstavnike zabrinjava što je MOL stavio na upravu Ine odluku o zatvaranju rafinerije. To je izbjegnuto u posljednji tren jer su hrvatski članovi uspjeli srušiti kvorum
Vidi originalni članak

MOL ponovno iskorištava politički vakuum i nesređeno stanje u Hrvatskoj kako bi zabio posljednji čavao u lijes rafinerije u Sisku i Ine u cjelini.

Poručili su to u petak iz stožera za zaštitu rafinerije. Sindikalne predstavnike zabrinjava što je MOL stavio na upravu Ine odluku o zatvaranju rafinerije.

To je izbjegnuto u posljednji tren jer su hrvatski članovi uspjeli srušiti kvorum. Kako bi odluka mogla opet biti na upravi, iz stožera žele da se sve političke stranke izjasne što misle o zatvaranju rafinerije. Pozvali su i tehničku vladu da zaustavi gašanje rafinerije u Sisku.

- Stav i stožera i sindikata u Ini je da primarna prerada u Sisku nema alternativu - zaključuju.     

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mibu 30.07.2016.

    O tome se trebalo razmisljati kad se INA prodavala!!!!!!!

  • tugonica 30.07.2016.

    Jebo vas Mol i Ina treba vas sve natjerati i otpustiti sa Ine.

  • caniball 30.07.2016.

    I nije mi jasno kada hrvati idu na glasanje da ima onih koji daju i jedan glas hdz-u kao domoljubnoj stranci. Nakon 25 godina nase drzave pocinjem zaliti za jugom, pa zar zaista mislite da je bolje ovako, ja ne mislim. Je*** ja demokraciju u kojoj je njihovo pravo da pokupuju firme za 1kunu, prodaju profitabilne firme, i imaju demokratsko pravo da ubijaju ovaj jadni i napaceni narod koji niti nakon dvadeset godina ne vidi sta mu je donijela demokracija. Pa ljudi moji komunizam je bio zakon, nisi smjeo pljuvati po titu i partiji, ali smjeo zaspati bilo gdje uz cestu i smjeo si zaraditi za sebe i svoju obitelj, i nije bilo ovoliko gladnih, zednih i beskucnika a pogledajte sad te omjere ma pogledajte sebe sada, zar ako zaradis za hranu i rezije te ti ostane 1000-2000kn zar se to zove bolji zivot, jadan li si narode hrvatski.... Ali bitno da mi imamo svoje stranke, hdz,sdp i da se osjecamo bolje dok smo za jednu ili drugu, ili da uvjek biramo sa mislju, rađe biram manje zlo... Nema manjeg zla to je tako... Tako je bilo i za vrijeme rata, tuđman, milosevic i alija su se sastajali i pregovarali o podjeli drzave do je narod ginuo, tuđman prodao vukovar, alija srebrenicu a slobo je samo skupljao poene. Zalosno je da smo sljepi pored ociju. Dovesce nas da cemo ratovati za hranu a ne teritorij....

Komentiraj...
Vidi sve komentare