To je to što me zanima!

Molili Boga da Sarah Palin bude sigurna od vradžbina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U lokalnoj crkvi na Aljasci biskup je prije tri godine molio Boga da joj 'u ime Isusa Krista' osigura novac za kampanju te da ju čuva od Sotone
Vidi originalni članak

Video snimljen u lokalnoj crkvi kandidatkinje za potpredsjednicu SAD-a Sarah Palin, od prije tri godine, pojavio se ovih dana na YouTubeu, a političarka ga je odbila komentirati. Biskup Božje crkve u Wasilliji, Thomas Muthee, organizirao je molitvu za Sarah Palin kad se trebala kandidirati za guvernerku Aljaske prije tri godine. Tražio je od Boga da ju čuva od svih oblika vračanja, da ju čuva od Sotone i da joj osigura novac za kampanju. Dvojica muškaraca koji su sudjelovala u molitvi stavila su ruke na Palinina ramena, a biskup je nastavio moliti.
- Oslobodi joj put, Bože. Daj joj novac u ime Isusa Krista, iako je za političku kampanju - rekao je biskup. Palin se tri mjeseca kasnije kandidirala za guvernerku i pobijedila. Kasnije je hvalila biskupa, ali na pitanje o videu nije željela ništa reći. U crkvi su potvrdili da je video snimljen u svibnju 2005. u crkvi, prenosi AP. Palin je navodno 2002. izašla iz članstva te crkve.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aminta-3 25.09.2008.

    ovo je prestrasno i ruzno

  • user_28352 25.09.2008.

    \"Daj joj novac u ime Isusa Krista..........\" PRESTRAŠNO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare