To je to što me zanima!

'Molim Boga da mojoj kćeri liječnici ne odsijeku ruku'

Liječnici ne znaju hoće li moći spasiti desnu ruku Antonije L. (12) iz Sl. Broda. Predstavnik tvrtke Konstruktor posjetio je roditelje stradale curice
Vidi originalni članak

Liječnici Opće bolnice u Slavonskom Brodu i dalje se bore da spase desnu ruku djevojčici Antoniji L. (12), koja je u nedjelju nastradala na ulazu u garažu nove stambene zgrade na uglu Milanovićeve i Vrazove ulice.
- Razgovarala sam s liječnicima i rekli su mi kako se u lijevu ruku cirkulacija vraća, no prema njihovoj procjeni funkcija desne ruke je oko 30 posto jer su stradali živci. Obavit će dodatna snimanja glave i tijela i molim Boga da  Antoniji ne odsijeku ruku - rekla je majka Željka L. Djevojčica se zajedno s još nekolicinom djece igrala nedaleko od obiteljske kuće kraj zgrade u koju će uskoro useliti branitelji. Nakon što je, vjerojatno iz dječje znatiželje, provukla ruke kroz rešetke garažnih vrata, ona su se aktivirala i povukla je do stropa. Djevojčica je ostala zaglavljena i visjela je na vratima skoro 40 minuta. Nesretno dijete oslobodili su vatrogasci isjekavši dijelove vrata pneumatskim škarama. Polomila je obje ruke, a najviše je stradala desna. Doznajemo da je roditelje djevojčice posjetio predstavnik tvrtke Konstruktor, koja je ugradila vrata, raspitivao se kako je djevojčica, no odgovor zašto su se vrata koja su bila bez nadzora aktivirala nije mogao dati. Odgovor na to pitanje trebala bi dati istraga, koja je u tijeku. Na mjesto nesreće u ponedjeljak je izašao istražni sudac Županijskog suda Mirko Svirčević.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mata1 09.06.2009.

    to je tor sa prejakim ugradjenim motorom i nemoguca su se zaustavit kad podju gore a kad se zatvaraju postoje 2 senzora gdje se automatski tor vracanazad.to nije dobro.ta je mala imala veliku srecu da je nisu smotala u rolu i napravila od nje mljeveno meso.hvala bogu jer to se vecinom desava .

  • outrager 09.06.2009.

    de nek mi netko objasni kako je \"konstruktor\" kriv?? dali je vlada naručila radove, odredila cijene i išta će se ugrađivati?? je!! dali je \"konstruktor\" proizvođač tih vrata?? nije!! kakve onda oni imaju veze s tim??

  • MaliLuka 09.06.2009.

    Jadno dijete(iako ima 12g.) da joj je ćaća \"neko mudo\" doktur Ninković bi to već naveliko riješavao, ali što se može kad su njezini \"sitnozuba stoka\" pa se oko toga netreba uopće brinuti, ruka više ruka manje - nažalost. Glavna stvar je očuvati zdravlje svekolikog pučanstva nebuloznim zakonima našeg vrlog ministra zdravstva. Neka joj je dragi Bog na pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare