Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Molim Boga da mojoj kćeri liječnici ne odsijeku ruku'

Liječnici ne znaju hoće li moći spasiti desnu ruku Antonije L. (12) iz Sl. Broda. Predstavnik tvrtke Konstruktor posjetio je roditelje stradale curice

Franjo Lepan
Foto: Franjo Lepan
11 komentara

Liječnici Opće bolnice u Slavonskom Brodu i dalje se bore da spase desnu ruku djevojčici Antoniji L. (12), koja je u nedjelju nastradala na ulazu u garažu nove stambene zgrade na uglu Milanovićeve i Vrazove ulice.
- Razgovarala sam s liječnicima i rekli su mi kako se u lijevu ruku cirkulacija vraća, no prema njihovoj procjeni funkcija desne ruke je oko 30 posto jer su stradali živci. Obavit će dodatna snimanja glave i tijela i molim Boga da  Antoniji ne odsijeku ruku - rekla je majka Željka L. Djevojčica se zajedno s još nekolicinom djece igrala nedaleko od obiteljske kuće kraj zgrade u koju će uskoro useliti branitelji. Nakon što je, vjerojatno iz dječje znatiželje, provukla ruke kroz rešetke garažnih vrata, ona su se aktivirala i povukla je do stropa. Djevojčica je ostala zaglavljena i visjela je na vratima skoro 40 minuta. Nesretno dijete oslobodili su vatrogasci isjekavši dijelove vrata pneumatskim škarama. Polomila je obje ruke, a najviše je stradala desna. Doznajemo da je roditelje djevojčice posjetio predstavnik tvrtke Konstruktor, koja je ugradila vrata, raspitivao se kako je djevojčica, no odgovor zašto su se vrata koja su bila bez nadzora aktivirala nije mogao dati. Odgovor na to pitanje trebala bi dati istraga, koja je u tijeku. Na mjesto nesreće u ponedjeljak je izašao istražni sudac Županijskog suda Mirko Svirčević.

Možda vas zanima i ovo:
Message