To je to što me zanima!

Monstrum Fritzl zatočenu kćer silovao je 3000 puta

Monstrum je svoju kćer držao zatočenu 24 godine i za to vrijeme ju je silovao čak 3000 puta. Zbog incesta i oduzimanja slobode prijeti mu 15 godina
Vidi originalni članak

Državna odvjetnica u St. Pöltneru Christiane Burkheiser je tijekom vikenda završila optužnicu protiv monstruma Josefa Fritzla, koji je svoju kćer držao zatočenu 24 godine. Tijekom tih godina silovao ju je čak 3000 puta. Zbog silovanja, incesta i oduzimanja slobode prijeti mu do 15 godina zatvora. No državna bi odvjetnica mogla za Fritzla tražiti i doživotan zatvor jer nije pomogao svojem bolesnom sinu Michaelu, koji je kasnije umro. Točan sadržaj optužnice bit će poznat nakon što se dostavi Fritzlu i njegovom odvjetniku. Suđenje bi trebalo početi u veljači.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cigo 11.11.2008.

    Za sve je kriva drzava i crkva jer je incest zabranjen. Da je kojim slucajem dozvoljen, ne bi ju skrivao, a to bi joj bila i sansa da zbrise, osim ako bi joj bilo fino. I sva ona ubijena djeca nakon silovanja, bila bi najvjerojatnije ziva ukoliko bi se pedofilija dozvolila jer pedofila ce uvijek biti kao i takvih socijalnih imbecila poput tog Austrijanca. Osim toga i Celibat treba ukinuti.

  • 25sat 10.11.2008.

    majka giljotina - i onda si siguran da ga nitko neće pomilovat, ako i bude htio, ko zna di će mu bit glava

  • Elio 10.11.2008.

    prestao sam citat konstantin komentar na kad bi to pomnozili.....3000 puta :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare