To je to što me zanima!

Monstrum izmislio pljačku i suprugu ugušio vrećicom

Dušan Badžić (55) 4. je kolovoza u obiteljskoj kući u Malom Laolu, za vrijeme godišnjeg odmora, ubio suprugu Bojanu te izmislio napad na sebe
Vidi originalni članak

Dušana Badžića (55) iz srpskog sela Malo Laole kraj Petrovca policija je uhitila prošli vikend dok se vraćao iz Švicarske. On je 4. kolovoza u obiteljskoj kući u Malom Laolu, za vrijeme godišnjeg odmora, ubio suprugu Bojanu te inscenirao napad na sebe. Ubojstvo nesretne žene izgledalo je kao razbojstvo. Brutalni lopovi su je ugušili, supruga pretukli, a iz kuće odnijeli 31.000 švicarskih franaka. S tim je novcem obitelj planirala kupiti lokal i kuću u Petrovcu na Mlavi. Tek kasnije detaljna istraga pokazala je da je Badžić sam ugušio suprugu, stavivši joj vrećicu na glavu. Sebe je teško ozlijedio, vjerojatno uz pomoć sudionika koji ga je pretukao i vezao mu ruke užetom. Iz bolničkog kreveta, Badžić je policiji detaljno i hladnokrvno opisao napad.
- Dva razbojnika s fantomkama na glavi brutalno su me udarala. U usta su mi stavili majicu i počeli me gušiti. Pretvarao sam se da sam u nesvijesti i tako spasio živu glavu - lagao je Badžić. Istražni sudac odredio mu je pritvor u trajanju od 30 dana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marry___5 16.09.2008.

    koji bolesnicki um...ko zna sta je taj sve u stanju uciniti...

  • selen 16.09.2008.

    Ovo je ko u američkim filmovima.. A muriji je trebalo mjesec dana da skuži da tip laže... Mora da izvrsno glumi.

  • petruss 16.09.2008.

    glupan! Bar se riješio žene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare