To je to što me zanima!

Monstrum je bilježnicu poslao psihijatrici kod koje se liječio

Odvjetnici James Holmesa ističu kako informacija o bilježnici nije smjela procuriti u javnost jer je to liječnička tajna koje je psihijatrica trebala čuvati
Vidi originalni članak

Ubojica James Holmes, koji je poubijao ljude u kinu u Coloradu, posjećivao je psihijatricu kod koje je redovito odlazi na terapiju prije masakra. Njoj je i poslao spornu bilježnicu prije svog krvavog pohoda u kojoj opisuje pokolj u kinu. Njegovi odvjetnici potvrdili su kako Holmes nije nasumično odabrao psihijatricu kojoj će poslati bilješke. 

Ističu kako informacija o bilježnici nije smjela procuriti u javnost jer je to liječnička tajna koje je psihijatrica trebala čuvati. Holmes je bio pacijent Lynne Fenton sa Sveučilišta Colorado. Fenton je članica liječničke skupine koja se bavi procjenom i problemima vezanim uz problematične pojedince.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • komikaza 30.07.2012.

    Holmes, jedina živa legenda ! I jos ce ih preveslati da je lud. Sve je on to pripremio, i psihica prije pokolja, i sad glumi retarda... Dobar je, jer vidim Amerika je ubijedjena da je lud. Tj, to im odgovara, je kako ce normalan Amerikanac ucitniti takvo sto... Hehe,,, ali znamo da svi su oni budale, plus sa dozvolom kupovine oruzja u prodavnici na uglu ulice...

  • MIZANTROP_1 29.07.2012.

    Ma on meni djeluje skroz nevino. Ja mislim da je sve to namještaljka. Osim toga, svatko je nevin dok se ne dokaže krivnja, ili dok ga ne primi.

  • no_name12 29.07.2012.

    Dakle, informacija o pokolju je procurila u javnost. Životi nisu spašeni.. ZAŠTO?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare