To je to što me zanima!

Monstrum koji je ubio deveteo ljudi: Isplatilo se, nije mi žao

SAD: Dylann Roof (22) je 2015. godine ubio devetero župljana Afroamerikanaca iz Charlestona u Južnoj Karolini. Proglašen je krivim, a uskoro će mu izreći kaznu
Vidi originalni članak

Dylann Roof (22) je u srijedu govorio pred porotom koja će odlučiti o tome da li će ili ne biti osuđen na smrtnu kaznu. Mladić je poroti rekao kako je s njim sve u redu odnosno kako nije psihički bolestan. Roof je u prosincu prošle godine proglašen krivim, a sada se odlučuje o kazni, piše SkyNews.

Roof je proglašen krivim za ubojstvo devetero župljana Afroamerikanaca iz Charlestona u Južnoj Karolini u lipnju 2015. godine. Istražitelji su na internetu pronašli stranicu na kojoj su fotografije ubojica i brojni rasistički tekstovi. Kasnije je napisao u svojem zatvorskom dnevniku:
- Želim da bude kristalno jasno, ne žalim za onim što sam učinio. Nije mi žao, isplatilo se. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • tom1 11.01.2017.

    Oko za oko..........

  • biberrr 06.01.2017.

    Bolesnik,a da ni sam nije svjestan da je bolestan. On misli da je zdrav,hehehe! Smrtna je jedini lijek za takve.

  • HrvojeHorvat_2 05.01.2017.

    A sada objavite ako se usudite vijest kako je skupina od četvero "Afro-Amerikanaca", među njima ženske osobe, otela bijelog mladića s posebnim potrebama, prema njima birača Trumpa, i na njemu se iživljavala (gušenje, udaranje, rezanje kože glave do kostiju lubanje) više sati i to uživo prenosili uz povike "F--- Donald Trump" i riječima "his ass deserve it, his ass from Europe".

Komentiraj...
Vidi sve komentare