To je to što me zanima!

Monstrum ubio i djevojku koja sliči na njegovu kćer?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije 22. godine policija je u jezeru kraj Salzburga pronašla mrtvu Martinu Posch (17). Fritzl je na tom jezeru imao restoran i redovito dolazio...
Vidi originalni članak

Austrijskog sotonu Josefa Fritzla policija sumnjiči da je sudjelovao u ubojstvu djevojke koja izgledom nevjerojatno liči na njegovu zatočenu kćer. Martinu Posch (17) našli su mrtvu 1986. u jezeru Mondsee u blizini Saltzburga. Pronašla su ga dvojica vozača nakon što je nestala 10 dana ranije. Fritzl je redovito dolazio na jezero Mondsee, potvrdio je njegov prijatelj Paul Hoerer, koji tvrdi da je Fritzl prvi puta na to jezero došao 1973. godine.
Policija je čak otkrila i da je Fritzl nekada bio vlasnik jednog restorana kraj jezera,  od 1973. do 1996. godine, a restoran se nalazi preko puta mjesta na kojem su tijelo 17-godišnje djevojke izvukli iz vode. Austrijska policija potvrdila je kako pokušavaju povezati Fritzla s nerazjašnjenim slučajem ubojstva M. Posch.
Istražitelji su prema stanju tijela i odjeće tada zaključili kako je djevojka vjerojatno bila seksualno zlostavljana prije smrti, a sada ih je šokirala sličnost između Martine i Elizabeth.
- Kada smo uočili taj detalj, nismo mogli vjerovati - rekao je jedan istražitelj.
Osim toga on je 60-ih godina prošlog stoljeća provalio u stan mlade žene i seksualno je zlostavljao. Zbog toga je i osuđen na nekoliko mjeseci zatvora. Dva puta ga se sumnjičilo i za palež.
Usprkos tome, posvojio je troje djece, za koju se poslije utvrdilo da su nastala u incestu njega i kćeri Elisabeth, koju je 24 godine držao zatočenom u podzemnom bunkeru ispod svoje kuće. Susjedi kažu da nisu znali za to. Poznavali su ga kao dobrog susjeda i djeda. Ipak, njegovi bivši suradnici bolje su ga znali.
- Uvijek je obavljao svoj posao, ali je uvijek bilo nešto strašno u njemu. Svi su znali da je već robijao zbog seksualnog zlostavljanja - kaže glasnogovornica Fritzlove bivše tvrtke.
Kćer Elisabeth Fritzl je držao u bunkeru 24 godine i napravio joj sedmero djece. Nekoliko je puta i ljetovao na Tajlandu. Zasad nije poznato tko se u vrijeme sotonina odmora brinuo za zatočene u podrumu, kao ni tko mu je pomogao ugraditi teška metalna vrata u podzemni bunker.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zen 01.05.2008.

    nemam komentara..........mozda jedan S M R T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • black25 30.04.2008.

    E pa da su ga pošteno kaznili prvi put kada je gad silovao ženu, ovo se ne bi dogodilo. Umjesto da daju doživotne kazne takvim monstrumima (jer tko je jednom u stanju zlostavljati nekoga sigurno će to ponoviti još bezbroj puta ako ima priliku), oni ga zatvore na neku bijedu od godina . Što misle da će nekoga par godina zatvora (u kojima su predobri uvjeti za takve) promijeniti i pretvoriti u uzornog građanina? Ja sam za to da se kazne drastično pooštre, i da se slučajeve kao ovaj nitkov i slične zauvijek udalji od društva. Neka izgrade još zatvora (pošto kažu da su postojeći pretrpani), građani će sigurno rado odvojiti kunu dvije više u proračun ako je potrebno, samo da se riješe takvih nakarada.

  • mala___plava 30.04.2008.

    \"...susjedi ih opisuju kao povučene ljude...\" - pa čim je neko povučen s njim treba porazgovarat viditi šta mu je i viditi jel ima kakvih problema! Ne mogu ni zamisliti šta je ta jadna djevojka sve proživjela, život joj je upropašten...strašno...a onoga na lomaču (zašto ta kazna ne postoji, ili postoji???) ubiti, objesiti ga i gotovo. Šta se imaš navlačiti s budalom po sudovima ionako ne će dobiti pravednu kaznu!! RIJEŠITI GA SE PO KRATKOM POSTUPKU!

Komentiraj...
Vidi sve komentare