To je to što me zanima!

Monstrum iz kina u sudnici je bio smiren i gledao u prazno

Holmes je u sudnici razrogačio oči i gledao u prazno, kao da nije svjestan za što ga se sve tereti. Optužnicu protiv njega podići će 30. srpnja. Prijeti mu smrtna kazna
Vidi originalni članak

James Holmes (24), monstrum koji je u petak u američkoj Aurori na premijeri novog filma o Batmanu ubio 12 i ranio 58 ljudi pojavio se na sudu. U sudnici je bio potpuno smiren. Razrogačio je oči i cijelo vrijeme gledao u prazno. Optužnicu protiv njega formalno će podignuti 30. srpnja, a u zatvoru se nalazi u izolaciji. 

CNN piše da će se  student neurologije koji je mjesecima unaprijed planirao krvavi pohod izvršen prošlog petka na premijeri najnovijeg Batmana suočiti s optužnicom za ubojstvo prvog stupnja koje sa sobom povlači najtežu, odnosno smrtnu kaznu.

Protekla dva dana Holmes je proveo u pritvoru Arpahoe gdje odbija bilo kakav razgovor s istražiteljima i policijom pa se o njegovim motivima zasad može samo nagađati. 

Čuvari su uvjereni da Holmes, koji se i dalje predstavlja kao Joker, nije ni svjestan gdje se nalazi, a prisiljeni su pojačano ga nadzirati da bi ga zaštitili od ostalih zatvorenika koji su mu otvoreno zaprijetilis smrću. 

Javnost očekuje i prvo obraćanje Holmesove obitelji koja živi u San Diegu.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • ada47 24.07.2012.

    sorry, ali takvi ne zaslužuju, da žive na ovome Planetu, jer ne mogu normalno živjeti sa ostalim ljudstvom...smrtna kazna je jedino riješenje da se očisti Planet od toga zla...žao mi je svakog živog bića, ali neki ne zaslužuju taj naziv...

  • optimist2 24.07.2012.

    Iz aviona se vidi da se radi o programiranom ubojici koji je samo poslužio za najprljavije i najbolesnije umove koji se kriju u američkoj vladi.Uvijek se biraju izolirani pojedinci iz društva koje je lako obraditi i od njih napraviti "hodajući eksploziv".Bira se one koji su najugroženiji i najbrži za obradu.Psihijatri mudro šute što CIA i NSA sve radi po pitanju programiranja umova,ali istina ispliva sva,samo je pitanje jesmo li spremni prihvatiti dio ili sve.

  • Leksić 23.07.2012.

    ne znam što bih rekla...smatram da je smrtna kazna easy way out...za takve bi ja napravila gulage gdje bi crnčili od jutra do mraka i sav novac koji zarade da šalju tim familijama koje su tako uništili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare