To je to što me zanima!

Monstruozni djed i majka ljubavnici ubili curicu (4)?

Šef policije u Nantanyu, Ilan Ben Shalom, kaže da u svom životu nije vodio šokantniju istragu, zbog koje mu se nekoliko puta 'okrenuo želudac'
Vidi originalni članak

Četverogodišnju Francuskinju Rose, nestalu u svibnju ove godine iz svog doma u Izraelu, ubio je vlastiti djed Ronnie (45), koji je s Rosienom majkom Marie (23) bio u ljubavnoj vezi. Kako je sam rekao policiji, tijelo djevojčice ugurao je u kofer i bacio ga u rijeku kraj svoje kuće u gradu Natanyu. Šef policije Ilan Ben Shalom kaže da u svom životu nije vodio šokantniju istragu, zbog koje mu se nekoliko puta 'okrenuo želudac'.
Majka djevojčice je s Ronniejem, ocem svog bivšeg supruga, započela vezu dok je još bila u braku s Ronniejevim sinom Benjaminom. Benjamin je djevojčicu Rose odveo u Francusku. Marie i Ron su se u međuvremenu oženili i dobili dva sina. No nesretnu curicu je otac u Francuskoj navodno počeo fizički zlostavljati, pa ju je Marie vratila u Izrael.
Djevojčica je, psihički i fizički zaostala zbog očevog maltretiranja, bila na teret mladoj majci. Za Rose se tada pobrinula Ronova bivša supruga i Rosina baka Vivien. Ron je nakon svađe s Vivien u svibnju uzeo djevojčicu natrag i od tada joj se gubi svaki trag. No ni nakon djedovog priznanja, policija nije pronašla tijelo djevojčice. Djed je povukao prvotno priznanje i nekoliko puta okrenuo priču. Sada tvrdi da je Rose prodao Arapima.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mayhem26 27.08.2008.

    O bože moj kad ovo vidim koliko se dijete napatilo i jos su ju nakraju ubili pomislim koliko takvih luđaka ima jos na svijetu i koliko su nasa dijeca zapravo sretna.Zasto ju jednostavno nisu dali u dom ili nekome.Sto ih je natjeralo da prekinu taj mladi zivot????? Oca isto treba u zatvor kao i majku i djeda.............

  • almica82 27.08.2008.

    a boze dragi!!!

  • freedom call 27.08.2008.

    jebem li vam majku milu!!!!Treba vas na lomacu!!!!Ovo su Sotone!!!Sotona je poceo hodati zemljom!!!! Vrijeme je za borbu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare