To je to što me zanima!

Mora na psihijatrijsko liječenje: Žrtvu sudara hrane na sondu...

Općinski sud u Zagrebu izrekao je mladiću (26) šest mjeseci psihijatrijskog liječenja. On je prije sedam mjeseci divljao na zagrebačkoj Aleji Bologne, skrivio nekoliko sudara i ozlijedio troje ljudi
Vidi originalni članak

Na potezu od gotovo pet kilometara, u rujnu prošle godine, vozio je u suprotnom smjeru, polukružno se okretao preko pune linije, sudario se s tri automobila...

- Bio sam na krivome mjestu u krivo vrijeme. Tu noć sam popušio džoint, dva, tri. Na ulicama se nisam snašao, a dobar sam vozač - rekao je mladić (26) koji je prije sedam mjeseci divljao na zagrebačkoj Aleji Bologne i skrivio nekoliko sudara.

Općinski sud u Zagrebu izrekao mu je šest mjeseci psihijatrijskog liječenja. U nesreći je ozlijeđeno troje ljudi, a on je u tom trenutku bio u stanju shizofrenije i pod utjecajem THC-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Deportirat će ga

Nesreću je prouzročio u unamljenom autu uz obrazloženje kako ide na godišnji u Hrvatsku i Grčku. Kako doznaje Jutarnji list, mjera prisilnog smještaja produljivat će se po potrebi, a kako je riječ o stranom državljaninu, bit će deportiran u Bosnu i Hercegovinu u neku psihijatrijsku ustanovu.

DIVLJAK S ALEJE BOLOGNE Napušen je jurio i izazvao tri sudara: Šalju ga na psihijatriju

Podsjetimo, mladić je najprije u Ilici na kućnom broju 351, vozeći u smjeru Gajnica, udario u stražnji dio Seat Altee, nakon čega se nije zaustavio nego je potom skrivio još jednu prometnu nesreću, i to zato što se autom popeo na nogostup i udario u Daciju, koja je ondje bila zbog kvara.

Kad mu se auto zapalio, počeo je bježati

Ni tad nije stao nego je nastavio juriti Ilicom i Alejom Bologne prema Gajnicama, gdje je kraj križanja s ulicom Medpotoki skrivio i treću, frontalnu nesreću, ozlijedivši vozača, ali i sebe.

Kad mu se auto zapalio, istrčao je iz njega unatoč ozljedama i nastavio bježati. Dubravko H. (54), s kojim se frontalno sudario pri brzini od 112 km/h, i dalje je u bolnici te je stopostotni invalid, oduzetih udova i hrani se na sondu.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • mexpert 23.04.2019.

    doživotno u zatvor sa jednim obrokom i fizičkim radom 18h dnevno....Dubravka poznajem još otkad smo bili klinci....TI čudovište iz BIH...ako ima svevišnjeg želim ti da patiš u najgorim mukama ostatak svog ništavnog života

  • dannydonadic 20.04.2019.

    I jos komentiram

  • dannydonadic 20.04.2019.

    Klosar

Komentiraj...
Vidi sve komentare