Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napušen je jurio i izazvao tri sudara: Šalju ga na psihijatriju

Mjera prisilnog smještaja produljivat će se koliko bude potrebno, a s obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, bit će deportiran u BiH u neku psihijatrijsku ustanovu

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Snimio čitatelj/24sata
81 komentara

Mladiću (26), koji je prije sedam mjeseci divljao po zagrebačkoj Aleji Bologne i skrivio nekoliko sudara, Općinski sud u Zagrebu izrekao je šest mjeseci psihijatrijskog liječenja. U nesreći je ozlijeđeno troje ljudi, a on je u tom trenutku bio u stanju šizofrenije i pod utjecajem THC-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako doznaje Jutarnji list,  mjera prisilnog smještaja produljivat će se koliko bude potrebno, a s obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, bit će deportiran u BiH u neku psihijatrijsku ustanovu.

NA KRAJU GA UHVATILI GRAĐANI Drogiran je skoro ubio ljude na cesti u Zagrebu: Ide u pritvor...

Nesreću je prouzročio u Opel Astri koju je unajmio u rent-a-caru uz obrazloženje da ide na “godišnji u Hrvatsku i Grčku”. Na potezu od gotovo pet kilometara, u rujnu prošle godine, vozio je u suprotnom smjeru, polukružno se okretao preko pune linije, sudario se s tri auta...

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

PREDOMISLIO SE Divljak s Aleje Bologne: Odbio operaciju pa onda ipak pristao

Najprije je u Ilici kraj kućnog broja 351 vozeći u smjeru Gajnica udario u stražnji dio Seat Altee, nakon čega se nije zaustavio nego je potom skrivio još jednu prometnu nesreću i to zato što se autom popeo na nogostup i udario u Daciju koja je ondje bila zbog kvara. 

Ni tad nije stao, nego je nastavio juriti Ilicom i Alejom Bologne prema Gajnicama, gdje je kraj križanja s Ulicom Medpotoki skrivio i treću, frontalnu nesreću, ozlijedivši dva vozača, ali i sebe.

Kad mu se auto zapalio, istrčao je iz njega unatoč ozljedama i nastavio bježati. 

Iako je bio ozbiljno ozlijeđen, nakon dolaska u bolnicu odbijao  je operaciju, a nakon što je pristao na operativni zahvat zdravstveno stanje mu se sporo poboljšavalo zbog upale pluća.

Možda vas zanima i ovo:
Message