To je to što me zanima!

MORH se oglasio oko vlakova koji su prevozili vojnu opremu: 'Ona je iz Britanije i Francuske'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Riječ je o tranzitima kroz Republiku Hrvatsku koji su regulirani Sporazumom prihvaćenim ulaskom u NATO, rekli su iz MORH-a
Vidi originalni članak

Nakon što su naši čitatelji u petak i subotu snimili gotovo pa identične scene iz Osijeka, odnosno vlak koji je prevozio cijeli konvoj s vojnim naoružanjem i 'britanskim zastavicama', napokon se o svemu oglasio i MORH. 

POGLEDAJTE SNIMKE U dva dana dvije snimke vlaka s vojnim vozilima u Osijeku: 'Na njima su britanske zastavice'

- Ista scena, drugi dan u Osijeku. Drugi teretni vlak pun vojnih vozila prolazi Osijekom iz smjera Baranje - kratko nam je uz snimku dojavio nam je čitatelj, a dan ranije je prošlo dvadesetak vagona uz Vukovarsku cestu na Vijencu Ivana Meštrovića u Osijeku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vlak prevozi vojnu opremu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na trenutnu situaciju s Ukrajinom, Osječani su bili prilično uznemireni prizorom, a iz MORH-a su objasnili kako je riječ o trenzitima kroz Hrvatsku koji su regulirani Sporazumom prihvaćenim ulaskom u NATO.

CIJELI ARSENAL VIDEO Usred Osijeka prošlo 20-ak vagona s vojnim vozilima: 'Imala su britanske zastavice'

- Na graničnom prijelazu Beli Manastir u Republiku Hrvatsku jučer je ušla željeznička kompozicija s opremom OS Velike Britanije. Teritorij Republike Hrvatske napustili su na GP Tovarnik. Na istoj ruti kroz teritorij Republike Hrvatske danas su prošli vagoni s opremom OS Francuske - objasnili su iz MORH-a za RTL

 

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • istikabandic 24.04.2022.

    Novinari, vi ste de*ili, sigurno niti VSS niti skole imate. Nekad treba sutit zar ne?A slavonci, vi skacete, branili vas zagorci i hercegovci...Nekad je pametnije sutit zar ne?

  • ramokatolik 24.04.2022.

    da li su sada gajbaši malo mirniji ili su još pod stresom

  • vjesalica 24.04.2022.

    Osječani uznemireni??????zbog teretnog vlaka koji prevozi terenska vozila,,,,,,,,,,,,,,je li novinaru sa tobom sve u redu,što bi tek napisao da je vlak prevozio tenkove i topništvo.Stvarno si b....a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare