To je to što me zanima!

Mornar: Morali smo pristati na rezove, ali neće biti dramatični

Ministar Mornar smatra da će na kraju rezovi u njegovom ministarstvu iznositi oko 196 milijuna kuna. Ostavku neće podnijeti iako je nezadovoljan što mora rezati
Vidi originalni članak

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar izjavio je u Hrvatskoj uživo da proračun treba donijeti te da je i njegovo ministarstvo moralo pristati na rezove

Ponovio je kako ostavku neće podnijeti iako je nezadovoljan što njegovo ministarstvo mora smanjiti proračun za 300 milijuna kuna.

- Šest milijardi je za plaće, a za manipulaciju ostaje oko milijardu kuna i u toj priči uštedjeti 300 milijuna nije malo - rekao je Mornar. 

Mornar smatra da će na kraju rezovi iznositi oko 196 milijuna kuna, a 116 milijuna domaćih izdvajanja za inozemne projekte zaobići će proračun tako da rezovi neće biti dramatični. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • svejedobro 12.11.2014.

    Opet djeca ne budu imali grijanje u školi...

  • žofanija 12.11.2014.

    Mornaru, ma ne pristaj. Za znanost režu, a u Poreznoj se razbacuju s telefonim, upravo je u tijeku akcija zamjene IP telefonije za IP telefoniju, Bacaju 4000 telefona Ericsson i 130 centrala Ericson, da bi kupili 4000 telefona CISC0, Nije šija nego vrat i ode 20 miljunčeka, a ti Mornaru reži. Poguglajte "Skandal u poreznoj, a sve zbog telefona- tamo su tvoje pare i nikom ništa, a u Remetincu ima praznih apartmana.

  • oktopus1 12.11.2014.

    i ovo me se ne daje ostavka..na rjecima jak a kad treba izvrsiti obecano malo morgen

Komentiraj...
Vidi sve komentare