To je to što me zanima!

Most se u utorak u 11 sastaje sa SDP-om, a u 13 s HDZ-om

Most nezavisnih lista, o kojem ovisi formiranje nove hrvatske vlade, u utorak će nastaviti pregovore s HDZ-om i SDP-om. Teme će biti pravosuđe i poduzetništvo
Vidi originalni članak

Most nezavisnih lista, o kojem ovisi formiranje nove hrvatske vlade, u utorak će nastaviti pregovore s HDZ-om i SDP-om.

Pregovori sa SDP-om održat će se u utorak u 10 sati u stranačkim prostorijama na Iblerovom trgu. Pregovori s HDZ-om na rasporedu su u 13 sati, u sjedištu stranke na Trgu žrtava fašizma.

Teme pregovora bit će pravosuđe i poduzetništvo.

Most: Lakše bi bilo da su glavni Picula i Stier

Istovremeno, glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja kazao je kako bi razgovori sa SDP-om i HDZ-om mogli početi već sutra, ali naglasio da bi ''do sada bilo obavljeno već desetak sastanaka da su na čelu stranaka Tonino Picula i Davor Ivo Stier''. Dodao je da kraj pregovora ovisi o HDZ-u i SDP-u. 

- SDP i HDZ su navodno odbacili vladu nacionalnog jedinstva, a mi ćemo vidjeti jesu li oni uistinu spremni na reforme ili ih isključivo interesira ostanak na vlasti. Vidjet ćemo postoji li mogućnost jedne reformske vlade jer neke od promjena koje smo obećali našim građanima možemo provesti samo dvotrećinskom većinom - kaže Grmoja. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • jozabroz 17.11.2015.

    sdp nema o cemu pregovarat sa mostom,,u blatu su do grla,,vidicemo sta ce odgovorit DIP na zalbe biraca,,pronadene izborne kutije i listice u smecu,otvorene optuzbe za laziranja,prepravljanja izbornih listi i rezultata itd itd,,a zanimljivo.ovaj put GONG-a nigdje..)))))))

  • bubasvaba666 17.11.2015.

    Most ne važe dobro sastanak sa HDZ-om je propali slučaj Đuturumi vladje starom taktikom što gore njima bolje .SDP-e treba samo probuditi sada su se trgnuli ne treba im dozvoliti da ponovo zaspu .

  • markoney 17.11.2015.

    Dobar timing za konstruktivne i ozbiljne pregovore . Start u 11, do 12.30 lagano već moraju otići da bi stigli na druge pregovore u 13.00

Komentiraj...
Vidi sve komentare