To je to što me zanima!

MOST zatražio ostavku člana Predsjedništva HDZ-a Lucića

Za Lucićeve izjave, koji je upitao birače gdje im je bila pamet da su glasali za MOST, Panenić kaže da su 'dno dna političke kulture prema građanima Hrvatske'
Vidi originalni članak

Član MOST-a i nositelj liste u V. izbornoj jedinici Tomislav Panenić na Facebooku je zatražio od HDZ-ova saborskog zastupnika i člana Predsjedništva HDZ-a Franje Lucića podnošenje ostavke na sve političke dužnosti te na mandat u Saboru. 

Osim toga, Panenić traži da se HDZ kao stranka ogradi od Lucićevih izjava na nedavnoj konferenciji za medije na kojoj je upitao birače Požeško-slavonske županije gdje im je bila pamet da su glasali za MOST i druge stranke, a ne za HDZ. 

Patrik Macek/PIXSELL   - Franjo Lucić

Za Lucićeve izjave, kako je napisao na Facebooku, kaže da su "dno dna političke kulture prema građanima Hrvatske". 

Budući saborski zastupnik Panenić smatra da je Lucić izjavama uvrijedio birače te pokazao lice lokalnog šerifa koji građanima prijeti zbog neposluha. 

- Na dan izbora, praznik demokracije, građani podupiru ili kažnjavaju rad odnosno nerad svojih političara. Na ovim izborima birači su upozorili gospodina Lucića i njegove stranačke kolege da je svima dosta položaja požeško-slavonske županije među najnerazvijenijim u Hrvatskoj. Ukazali su na pozitivne primjere ljudi iz MOST-a, koji su u kratkom vremenu pokrenuli promjene u svojim zajednicama, te da to trebaju slijediti i druge stranke pa tako i HDZ. Na vama je gospodine Lucić da prepoznate ove signale te da pokrenete promjene – napisao je Panenić. 

Zaključio je kako ne vidi mogućnost suradnje s organizacijom koja štiti Lucića.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • ivič 12.11.2015.

    večina ih bila ljuta i prjete.pljuju po društvenim mrežama jer mnogima se privilegije ukidaju!

  • Kardinal 12.11.2015.

    Uskoro će veći dio građana spoznati svu težinu i cijenu izborne pljačke. Amen!

  • wild bill 12.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare