To je to što me zanima!

Mostar: Pronašli su tijelo Čeha koji je skočio sa Starog mosta

Svatopluk Mrazek u nedjelju je sa prijateljem skakao u Neretvu sa Starog mosta. Prijatelj je isplivao iz rijeke, ali ne i Mrazek. Tijelu su našli 50 metara od mosta
Vidi originalni članak

Ronioci iz Zenice u četvrtak su oko podneva pronašli tijelo Čeha Svatopluka Mrazeka koji se u nedjelju navečer utopio u Neretvi. Roniocima su u potrazi pomagali i pripadnici specijalne jedinice MUP-a iz Mostara.

Podsjetimo, Mrazek se u nedjelju u 21.10 sati popeo na most u Mostaru zajedno sa svojim prijateljem koji je skočio nekoliko minuta prije njega i izašao živ iz rijeke. Za njim je krenuo i nesretni Mrazek, koji je, kako govore očevici, nezgodno upao u rijeku. Tijelo su pronašli pedesetak metara nizvodno od Starog mosta s lijeve strane Neretve.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • japanokinez 19.07.2012.

    Nije skočio sa starog nego sa novog mosta. Ja sam skako sa starog mosta i to bar 200 tinjak puta od 1980-1983 i jedina mana tih skokova je bila što je voda hladna kad pukneš u nju, a more mlako. Lik je skočio i nezgodno pao, a nije bilo ronioca da ga izvuku. Dok smo mi skakali, uvijek je u vodi okolo bilo "spasioca" iako bi se rijetko ko prosuo.

  • BernardaMrđa Bratanovic 19.07.2012.

    znaoje plivati kao sidro.....salu na stranu a jel itko sprecava te strance da ne izgube zivot na tako glup nacin??? ipak domaci decki znaju kako skakati i koliko opasno je pa nek ih upozoravaju na to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare