To je to što me zanima!

Mostovci u Saboru s maskama s inicijalima (tć), Tomislav Ćorić uzvratio da je dirnut potporom

Članovi Mosta danas su došli u Sabor, a svi su imali maske na kojima su bili inicijali (tć), inicijali ministra Tomislava Ćorića, koji je jučer izjavio da je taj 'tć' postao problematičan pa ga je odlučio povući
Vidi originalni članak

Zastupnici Mosta jutros su se u Saboru pojavili s bijelim maskama s inicijalima (tć). Istu takvu masku nosio je u javnosti ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, koji se tvitove koje sam napiše potpisuje svojim inicijalima. 

-  Željeli smo poslati poruku da je od osobnog brendinga ministra Ćorića ili brendinga Vlade, puno važniji sadržaj - pojasnio je Nikola Grmoja (Most).

Naveo je kako se Vlada zaključkom o reformi Hrvatske gospodarske komore (HGK), želi brendirati kao da nešto radi, ali je zapravo posvojila Mostov prijedlog.

- Pozivam Ćorića i Vladu da prestanu raditi na dojmu i brendingu i počnu se baviti konkretnim problemima koji muče građane, poduzetnike i obrtnike - rekao je Grmoja.

Ministru Ćoriću nije dugo trebalo za reakciju.

- Dirnula me današnja potpora neprežaljenih koalicijskih partnera. Kako se ono kaže; ...prva ljubav se ne zaboravlja - objavio je ministar na Twitteru.  

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Glihx 05.02.2021.

    Maska bi trebala biti TČ ili ti "TEŠKI ČOBAN"

  • dancuo 04.02.2021.

    Hebale vas maske

  • centarfor 04.02.2021.

    Tako bi rado želio znati tko je autor ove "genijalne" zamisli. Mislim da je to bračni par Raspudić ali je moguće da je tako nešto moguće i od nerazdvojnog dvojca Bulj i Grmoja. Ipak bi bolje bilo da su napisali originalnije (tg) ili u prijevodu totalno glupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare