To je to što me zanima!

Motociklist (26) teže ozlijeđen u sudaru s autom u Sl. Brodu

Vozač (51) osobnog automobila Kia slavonskobrodskih registarskih oznaka započeo je skretati u lijevo u smjeru parkirališta, ali nije pogledao i provjerio da iza njega dolazi 26-godišnjak na motoru
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu, u sudaru sa osobnim automobilom, u srijedu 6. lipnja nešto iza 12 sati teže je ozlijeđen motociklist (26).

Vozač (51) osobnog automobila Kia slavonskobrodskih registarskih oznaka započeo je skretati u lijevo u smjeru parkirališta, ali nije pogledao i provjerio da iza njega dolazi 26-godišnjak na motoru Yamaha koji je prije toga preko pune crte započeo pretjecanje automobila ispred sebe, utvrdili su očevidom.

Motociklist je udario prednjim dijelom u stražnji dio auta i pao te je teže ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija protiv vozača automobila podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a prekršajna prijava ide protiv motocikliste zbog nepoštivanja prometnih zabrana odnosno zbog pretjecanja preko pune crte na kolniku i zbog upravljanja vozilom čiju kategoriju nema upisanu u vozačkoj dozvoli. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • perogovernalo 08.06.2018.

    Vozač motora je def.kriv jer uopće nema polozen ispit za motor.Znači onog momenta kada je krenuo s njim je kriv.

  • Rafael.B 07.06.2018.

    Kriv je motorista .preko pune linije obilaz ...heeeenije ih steta

  • perogovernalo 07.06.2018.

    Vozač auta nije kriv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare