To je to što me zanima!

Motociklist je pretjecao kolonu, pao na kolnik, suputnica (63) na motoru je poginula...

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju 23. kolovoza oko 11.15 sati smrtno je stradala 63-godišnja putnica na motociklu.
Vidi originalni članak

Vozač, starosti 62 upravljao je motociklom marke Suzuki, riječkih registracijskih oznaka, na kojem se nalazila i 63-godišnja putnica. Kretao se od trajektnog pristaništa Merag u smjeru Cresa te prilikom pretjecanja skupa vozila (teretno vozilo s priključnim vozilom), izgubio nadzor nad motociklom uslijed čega je zajedno s motociklom pao na kolnik.  Na mjestu nesreće smrtno je stradala 63-godišnja putnica na motociklu.
Do 13 sati promet ovom dionicom bio je u potpunosti u prekidu, nakon čega se odvijao naizmjenično do 14.35 sati kada je u potpunosti uspostavljen.

UŽAS NA CRESU Motorom pretjecao kolonu kod trajektnog pristaništa i poginuo
Inače, tijekom vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 36 prometnih nesreća, a osim smrtno stradale 63-godišnjakinje, jedna je osoba teško, a šest ih je lakše ozlijeđeno.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 24.08.2020.

    A to reći da bude uljudno i civilizirano? Ljudi su umišljaju da su besmrtni i da im se ništa ne može dogoditi. Naslovi u kronici dokazuju suprotno. Zar je tih pola sata toliko važno da se izgubi život u sekundi

Komentiraj...
Vidi sve komentare