To je to što me zanima!

Motociklist je sletio s ceste i poginuo u blizini Plomina

Vozač je u lijevom zavoju izgubio nadzor zbog neprilagođene brzine. Motociklist je potom udario u metalnu ogradu s desne strane, te je zajedno s motociklom pao na tlo
Vidi originalni članak

U subotu u 14.13 sati, na državnoj cesti D-66 koja od Brseča vodi prema Plominu, došlo je do teške prometne nesreće, izvijestili su iz Operativno komunikacijskog centra PU istarske. Poginuo je motociklist.

Prema policijskom izvještaju 35-godišnjak iz Rijeke za upravljačem motocikla Ducati je vozio u smjeru Rijeke te je u lijevom zavoju izgubio nadzor zbog neprilagođene brzine. Motociklist je potom udario u metalnu ogradu s desne strane, te je zajedno s motociklom pao na tlo. Motocikl je nastavio kratko kretanje dok je motociklist zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu.

Tijelo motociklista prevezeno je u pulsku Opću bolnicu radi obdukcije, dok je motocikl prevezen u prostor labinske policije radi vještačenja. Cesta je za sav promet bila zatvorena od 14.20 do 17.20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Velečasni 1 01.12.2019.

    Plominka je trkalište istarskih i riječkih motorista, zato ima više poginulih nego na drugim cestama i ovaj sigurno nije posljednji.

  • najirаm 10_913 01.12.2019.

    Cesta je kriva, oduzela mu prednost.

  • babinjak1980 30.11.2019.

    Lijepo vrijeme ga izvuklo na cestu.R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare