To je to što me zanima!

Motociklist naletio na dječaka na biciklu koji se bori za život

Dječak (7) se uključivao iz ulice Zalatni potok u Supilovu ulicu. Sudario se vozačem motocikla (28) iz Italije. Dječaka su zbog teških ozljeda prevezli u bolnicu u Splitu
Vidi originalni članak

Semogodišnji dječak iz Dubrovnika teško je ozlijeđen u subotu oko 17 sati u dubrovačkom naselju Zlatni potok.  

Prema policiji, dječak se biciklim uključivao u promet iz ulice Zalatni potok u Supilovu ulicu. U jednom trenutku je došlo do sudara između bicikla i motocikla kojim je upravljao 28-godišnji talijanski državljanin Supilovom ulicom. Nakon pružene pomoći u dubrovačkoj bolnici oko 20 sati prevezen je helikopterom u KBC u Splitu. Doznajemo da mu je život ugrožen.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • amon_amarth 26.09.2011.

    sretno mali. bori se!

  • Traper_1 25.09.2011.

    Kao prvo zelim ovom deckicu brzo ozdravljenje i da se sto prije vrati igrati sa svojim vrsnjacima.Kako je ljepo uci u portal a unutra se svadaju i svadaju. Umjesto da pozelite brzo ozdravljenje ovom deckicu. Ajde da svi shvate pa se necete vise morati prepucavati preko portala kada se nesto takvo dogodi. @LivioBartolic brani svoju kategoriju -Motociklista- a @Crnic nisam shvatio pljuje po svim kategorijama. Sada se izjasnite i nemojte se vise svadati, Hvala!!!

  • Velečasni 1 25.09.2011.

    Crnicu,dozvoliti ću si slobodu da te djelomično educiram ako dopuštaš.Dakle,postoje dvije vrste motociklista-putnici svih uzrasta do poprilično starijih koji si NIKADA neće dozvoliti NIKAKVO divljanje po cestama jer po toj logici ne bi stigli daleko,a mlate veliku kilometražu.Shodno tome voze i takve motocikle tzv. putnike.Druga vrsta su lokalni dripci sa sportskim jurilicama koji rade ta sranja koja tebi a i meni smetaju.Oni najčešće rade vrlo malu kilometražu jer se proseravaju lokalno i time si podižu ego.Ti dragi crnicu,sve motocikliste trpaš u jedan koš,odnosno generaliziraš što jednostavno nije točno.Nadalje,mopedisti i skuteraši nisu motociklisti.Ti kao legalist bi to trebao znati,to ti vrlo precizno piše u zakonu o prometu na javnim površinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare