To je to što me zanima!

Motociklist poginuo: Prebrzo je ušao u zavoj, pao je u kanal...

Policija je tijekom trajanja očevida od 22 do 0.30 sati privremeno zatvorila promet dionicom na kojoj se dogodila nesreća i preusmjeravala ga alternativnim smjerovima
Vidi originalni članak

Motociklist (41) poginuo je u nedjelju navečer u Slavonskom Brodu kada je pao u kanal, izvijestila je brodsko-posavska policija.

Iz policije u ponedjeljak kažu da se nesreća dogodila oko 21.45 sati, kada je 41-godišnjak neprilagođenom brzinom ušao u desni zavoj na Sjevernoj veznoj cesti te udario u zaštitnu ogradu.

PREMA GRANICI S BIH Nesreća u Slavonskom Brodu: Motociklist je smrtno stradao...

Nakon toga pao je u kanal te poginuo na mjestu nesreće, dok se motocikl nastavio nekontrolirano kretati uz odbojnu ogradu te ja pao na kolnik.

Policija je tijekom trajanja očevida od 22 do 0.30 sati privremeno zatvorila promet dionicom na kojoj se dogodila nesreća i preusmjeravala ga alternativnim smjerovima.

U policiji najavljuju da će Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu dostaviti izvješće o nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Antena 19.08.2019.

    Iskrena sućut obitelji i prijateljima.

  • 19.08.2019.

    Taj zavoj je izrazito zeznut jer je pod nagibom i tu treba zbilja sa 60kmh. ga proći odnosno toliko je ograničenje.Kada (govorim o autu)uđeš sa recimo 80 to je već knappo suhom nikako mokrom. Kada govorimo o motoristima ne mogu vjerovat bio je iz susjedne županije znači nepoznaš cestu i svejedno ideš ga razvući do daske stvarno mi nije jasno i to još 41g.nabio na leđa i tako balavo i neodgovorno ide se ponašati.Dijetetu od 10g. možeš reći neke stvari i naučit ga kako da se ponaša u prometu , a ovaj od 41g. ne može shvatiti neke stvari ne znam.

  • libeluli 19.08.2019.

    A šta reći, žao mi je ali je sreća da krkan nije nikoga pokupio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare