To je to što me zanima!

Motociklist poginuo u sudaru, putnica (29) je ozlijeđena

Motociklist (30) je poginuo u subotu oko 16 sati na cesti kroz Jagodnju Donju u Zadarskoj županiji. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva automobila i motocikl
Vidi originalni članak

Motociklist (30) je poginuo u subotu oko 16 sati na državnoj cesti 503 kroz Jagodnju Donju u Zadarskoj županiji. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila i motocikl. Putnica (29) na motociklu je ozlijeđena, no još se ne zna koliko. Policija je započela očevid nakon kojega će se znati okolnosti zbog kojih je do prometne nesreće došlo.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • mačkamačak 19.07.2015.

    ne mrzim nikoga,ali kada je riječ o brzoj i ne pažljivoj vožnji onda ne žalim takve ljude...Žao mi je samo onog tko strada zbog takvih!!!

  • promašeni branitelj 19.07.2015.

    Ovaj nije kršio propise osim što nije imao vozačku dozvolu,registrirani motocikl ,prešao na suprotnu kolničku traku ,vozio prebrzo,oštetio dva automobila ,teško ozlijedio suputnicu, ubio sebe...

  • user_130878 19.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare