To je to što me zanima!

Motociklist poginuo, vozačica auta u bolnici, motor izgorio...

Motociklist je, vozeći iz smjera Vodnjana prema mjestu Juršići, zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s autom, kojim je upravljala žena (54)
Vidi originalni članak

Muškarac je poginuo, a žena (54) je ozlijeđena u prometnoj nesreći u subotu oko 7 sati na cesti Vodnjan-Juršići, izvijestila je istarska policija.

Za sada nepoznati vozač motocikla, vozeći iz smjera Vodnjana prema mjestu Juršići, zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s osobnim automobilom Chevrolet, kojim je upravljala 54-godišnjakinja iz Juršića. 

Od siline udarca vozač je poginuo na mjestu nesreće, a motocikl, na kojem je buknuo požar, u potpunosti je izgorio. Vozačica chevroleta je ozlijeđena i prevezena je u pulsku bolnicu. 

Cesta Vodnjan - Juršići bila je zbog obavljanja očevida zatvorena za promet do 10.35 sati.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • stiven 15.07.2017.

    Niko te nikada nije uvjeravao da su oni svetci,ljudi kao i svi drugi koji su zaljubljenici u nešto što je tebi neshvatljivo,oni su svjesni kada sjedaju na motor koliko je njihov život u opasnosti,ali kao i u svemu ljubav je najaca

  • fallout2 15.07.2017.

    svai dan nekoliko poginulih. ministri mudro šute. pr stručnajci im to savjetovali

  • ivanunited 15.07.2017.

    Kada ce motociklisti shvatiti da cesta nije staza?....zalosno samo ovakve stvari nazalost nisu slucajne

Komentiraj...
Vidi sve komentare