To je to što me zanima!

Motociklist probio zaštitnu ogradu i podletio pod auto

Prometna nesreća je bila nešto prije 13 sati u Strosssmayerovoj ulici u Županji. Zbog teških ozljeda motociklist je prevezen u vinkovačku bolnicu gdje je, unatoč liječničkim naporima, preminuo
Vidi originalni članak

Motociklist je teško ozlijeđen u subotu u prometnoj nesreći u Županji. Umro je kasnije u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. 

Oko 12,50 sati u Strossmayerovoj ulici, prije početka moto-utrka, muškarac (34) iz Šiškovaca je za vrijeme upoznavanja staze odvozio zadanu stazu, ali se nije zaustavio na cilju. Probio je zaštitnu ogradu, pao je s motocikla koji je udario u zid (ograda nogometnog kluba). Vozač je podletio pod automobil koji se vozio iz smjera Gradišta prema centru Županje.  

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 18.08.2018.

    Molim sve da nepišu gluposti,poginuli je iz Šiškovaca pored Cerne i iz njega je ostalo četvero djece,danas je ipak kvar u pitanju bio

  • Birgo14 18.08.2018.

    Gospodin koji je poginuo nije kršio nikakva pravila , ništa. Kada je vozio zadnji krug nije mogao pustiti gas zablokirao je te su pritom otišle kočnice i sve drugu nije se mogao zaustaviti pa je skočio sa motora u ljevu stranu na kojoj je bio automobil gdje je završio ispod automobila. Umro je u bolnici nakon što su ga doktori pokušavali oživiti ali nisu uspjeli.

  • krao_sam_1 18.08.2018.

    Organizatori utrke ,svaka vam čast. Imajte ovaj život na duši,ako je imate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare