To je to što me zanima!

Motorist naletio na dijete u Šibeniku, zadržano je u bolnici

Oko 16 sati u subotu dogodila se prometna nesreća u Šibeniku, motorist je naletio na dijete koje je prevezeno u bolnicu, još se ne zna kako je
Vidi originalni članak

Nešto prije 16 sati dogodila se prometna nesreća kod Poljane u kojoj je motorist naletio na dijete - javljaju iz policije. 

 - U 15.41 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći kod Poljane u kojoj je motorist naletio na dijete. Još se ne zna težina ozljeda djeteta te je ono zadržano u bolnici. Policija još utvrđuje okolnosti ovog događaja - rekli su iz policije. 

Težina zadobivenih ozljeda za sada nije poznata, a uskoro bi se, po okončanju policijske istrage, trebalo znati kako je došlo do nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 12.12.2020.

    'ajmo pričekati izviješće MUP-a.

  • LinoČoko_ 12.12.2020.

    U Šibeniku ne možeš vidit policiju u kontroli prometa jer im tlaka zaradit plaću,a po gradu je sve veći problem sa motorima,izlete sa svih strana nepromišljeno da i ne pogleda jel mu auto dolazi.Sve veći problem su i električni romobili.Ima jedan "pametni" ćaća koji dvoje male dice vozi na romobilu u vrtić i kući,a prof. iz jedne srednje škole voza svog unuka od nekih 5 god. gradom na motoru.Nekad ih se i troje vozi.Slučaj s romobilom isto tako mater u školi radi."Krasan" su primjer dici..i svojoj i onima kojima predaju u školi.

  • GeorgiaGuidestones 12.12.2020.

    U šibeniku se gradi i semafori oko Poljane nisu u funkciji. U gradu je dopušteno 50km/h. Što mislite koliko je motorist vozio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare