To je to što me zanima!

'Možda se HDZ-ovci žele kolektivno učlaniti u SDP'

Ivo Josipović našalio se na današnjoj sjednici Glavnog odbora jer kaže da HDZ predlaže promjenu Ustava o kojoj SDP priča dvije godine
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Iblerovom trgu jutros je zasjeo Glavni odbor SDP-a kako bi dogovorili konačnu odgodu unutarstranačkih izbora. Prije zasjedanja Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, stranačke kolege ponosno je podsjetio video snimkom svog govora od prije dvije godine kako je i tada u medijima, između ostalog, govorio da treba mijenjati Ustav tako da pretvorbeni kriminal ne odlazi u zastaru.
- Nemamo iluzije da će sva nepravda biti ispravljena, ali izmjenom Ustava želimo da barem neke nepravde ne ulaze u zastaru - rekao je tada Milanović. Ivo Josipović našalio se rekavši da se HDZ SDP-ovim prijedlogom o izmjeni Ustava možda želi kolektivno učlaniti u njihovu stranku.
- Dobra ideja, ali statut to ne dopušta - dodao je Milanović. Glavni odbor 6. sjednicu trebao bi okončati do 14 sati te će se tada Milanović ponovno obratiti medijima. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije se danas pojavljivao u stranci jer obilazi zagrebačka naselja: Črnomerec, Podsused, Vrapče i Sesvete te navečer putuje u Stuttgart na sasanak sa stuttgartskim gradonačelnikom Wolfgangom Schusterom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pasja bara 26.09.2009.

    idite svi skupa tamo negdje......

  • plavuša13 26.09.2009.

    Zvali ga vrag,đavo,šejtan ili nečastivi uvijek se radi o istom!

  • konjica 26.09.2009.

    Čuj kandidata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare