To je to što me zanima!

Možemo: Godinama svjedočimo aferama političara IDS-a

Iz Možemo!/Pula poručili su kako ih istupanje istarskog župana Borisa Miletića iz IDS-a nije začudilo jer već godinama svjedoče aferama političara te stranke
Vidi originalni članak

Kažu i kako je bilo tek pitanje vremena kada će osobni interesi i klijentelistički model vladavine pokazati nagriženu unutrašnjost IDS-a.

"Pozdravljamo njihove pokušaje da se profiliraju u stranku kakvom bi se željeli vidjeti u budućnosti, no za to će trebati puno više od žrtvovanja jedne osobe", istaknuli su iz pulskog Možemo!. Dodali su da, kada je riječ o Miletiću, osobi na funkciji župana Istarske županije, a ne samo njihovog, sad već bivšeg člana, javni interes nedvojbeno ima prednost pred unutarstranačkim interesima budući da je u pitanje dovedeno funkcioniranje županije.

NAKON STEGOVNOG POSTUPKA Boris Miletić napustio IDS

Upravo iz tog razloga, ističu, građani Istre i institucije u nadležnosti Istarske županije "ne smiju biti taoci IDS-ovih interesnih previranja unutar same stranke, a ukoliko se župan moralno ogriješio građani Istre to moraju znati".

NOVI ČELNICI Vodstvo IDS-a pokreće stegovni postupak protiv Borisa Miletića

"Na tragu kriterija transparentnosti koje je ove jeseni uveo predsjednik IDS-a Dalibor Paus, javnosti treba jasno i precizno obznaniti zbog čega je donesena odluka o pokretanju stegovnog postupka protiv Borisa Miletića. Od aktera ovog sukoba očekujemo rješenje unutarstranačkih borbi s poštovanjem prava javnosti na informiranje i zaštitom funkcioniranja institucija, a sve u korist građana", poručili su iz Možemo! Pula.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jack_daniels_1 07.02.2022.

    Sad će Ferić, napoznatiji stranački uhljeb doci na svoje.

  • 07.02.2022.

    Možemo vi jedino možete i proizvodite problema a tek ste počeli

  • danyyyy 06.02.2022.

    IDS je godinama na vlasti, a TT i MOŹEMO svega nekoliko mjeseci na vlasti u Zagrebu, a već ste ozbiljna konkurencija po aferama i nesposobnosti bilo kome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare