To je to što me zanima!

Iz dvorišta mu ukrali ovce i ovna, kojem su odrezali testise

Darku Blažonu su u noći na utorak lopovi iz vrta u međimurskoj Maloj Subotici ukrali dvije ovce i ovna. Kaže kako su ovce imale mlade i sad ih moraju hraniti na bočicu
Vidi originalni članak

U vrtu su se vidjeli tragovi bicikala i krvi. Stotinjak metara dalje ležali su odrezani testisi. Očito je da su ih mučili pa su ih na kraju zaklali jer su se otimali, priča Darko Blažona (40). 

Njemu su u noći na utorak lopovi iz vrta u međimurskoj Maloj Subotici ukrali dvije ovce i ovna

Kaže kako su ovce imale mlade i da ih sad moraju hraniti na bočicu. 

Sve je prijavio policiji, koja kradljivce traži sa psom.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • nopliz, nopliz 06.03.2014.

    gnjusno

  • pakat 06.03.2014.

    Najveći je problem što kod nas u Međimurju ima i mnogo "bijele nacionalne manjine", a ne samo crne. U Maloj subotici je u godinu dana pokradeno užasno puno kokoši, pataka , purica i tko zna čega sve ne. Među pokradenim ljudima su i moji roditelji. Kad se pozove policija oni dođu i pitaju "dali ćete prepoznati meso svojih koka?" Pa kakav je to način? Pa ZAR SE TO TAKO RADI? TOGA IMA SAMO U OVOJ DRŽAVI GDJE NAJVEĆA PRAVA UŽIVAJU ONI KOJI SE SAMO MNOŽE KO ŠTAKORI.

  • centarfor 06.03.2014.

    jozica iz sinja, pa znaš onu, kad ukradu nešto od sto kila, pa što manjina zna što je 100 kila. Kad već kradu onda je bolje na biciklu odvesti dvadesetak kila (ovna) nego 7 (janje)

Komentiraj...
Vidi sve komentare