To je to što me zanima!

Mračne seksi tajne hrvatskih pohotnika i neobjavljena pisma

Što sve pali Hrvate? Seks savjetnica i kolumnistica Milana Vuković Runjić otkriva najmračnije tajne čitatelja koje dosad nije objavila zbog njihove skandaloznosti...
Vidi originalni članak

U proteklih godinu dana ponekad su mi stizala pisma koja su skrivala pomalo zastrašujuće tajne ljubavnih i seksualnih života naših čitatelja. 

Vjerojatno je to bio razlog što sam ih se nećkala objaviti, jer, činilo mi se da bi mogla uznemiriti one koji ih čitaju i pokušavaju u njima pronaći neku sličnost s vlastitim životom. Uz to, na neke se situacije ne može baš ništa reći, osim iskazati zgađenost i neodobravanje, što pak nije korektno prema onome tko ih je napisao. 

Nedavno je jedna čitateljica kritizirala ‘permisivnost’ koju sam iskazala u nekom odgovoru na pismo o analnom seksu. Analni seks je neprirodan, kaže ona, i prakticiraju ga homoseksualci, koji su također neprirodni.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 12

  • think pink_1 24.05.2011.

    što će nam uopće savjetnica za sex ,pa nije to kulinarski recept ili sastavljanje makete , svtko u svoju ložnicu i -be natural. Nije mi jasno ni kakve su reference savjetnica za sex , ja se obučila i bez njih

  • 24.05.2011.

    Ova paucinarka mi nasla pisat o sexu! Yeah wright....rasiri malo noge pa ti nece sve bit gnjusno i bolesno.

  • marin.0202 24.05.2011.

    Sta se sramite , ajde nemojte biti puritanci.sex i perverznost su igre maste tko to nije ispobao nezna sta je prava stvar. Samo ko zac u 2 minuta nije bit akta nego jajca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare