To je to što me zanima!

Mrak Taritaš: Legalizaciju u Zadru riješit ćemo do 2016.

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja istaknula je u utorak u Zadru kako će glavnina zahtjeva biti riješena do kraja 2015., a manji dio prenijet će se u 2016.
Vidi originalni članak

Sedam godina bilo bi potrebno Županijskom uredu za legalizaciju Zadarske županije da riješi oko 53.000 zahtjeva za legalizaciju bespravne gradnje koje su zaprimili. Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš istaknula je u utorak u Zadru kako će glavnina pristiglih zahtjeva biti riješena do kraja 2015., a manji dio prenijet će se u 2016. godinu.

- Ministarstvo će davati podršku uredima do zadnjeg rješenja i to u smislu tumačenja uputa, ali i u tumačenju nedoumica vezanih uz način raspodjele sredstava, istaknula je Mrak Taritaš. 

Dodala je kako će od novca za legalizaciju 20 posto ići za rad ureda za legalizaciju, 30 posto lokalnoj samoupravi, a 50 posto državi koji će se vratiti kroz sanaciju i komunalne radove.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • DavorMilaković 24.07.2013.

    molio bih urednika da kod ovakvih slika stavi upozorenje jer su stvarno uznimirujuće (koja zloba zrači iz njih nemogu vijerovat )da postoji i jedno ljutsko biće sa toliko zlobe u sebi

  • NenadMagašić 24.07.2013.

    Pazite da se previše ne naradite!!!!!!!!! hhahahhaa

  • najiram 10 24.07.2013.

    elementarna nepogoda u najširem smislu......nažalost u prliki g. mrak još je i strašnija mislim da bi je trebali izvesti u evropu nek tamo nabija mrak njima na oči....ova žena i u razmišljanjima je mračna,,,,,,slovenija za 25 eura legalizirala sve građewvine......mislim da imamo mrak državu koju predvodi kuku klan sa........

Komentiraj...
Vidi sve komentare