To je to što me zanima!

Mrak Taritaš u Bjelovaru: Došla dati podršku Bajsu i Posavcu

LOKALNI IZBORI 2017. Bajs i Posavac su se zahvalili na potpori i izrazili uvjerenje kako će Mrak Taritaš nakon Borisa Buzančića postati druga osoba na čelu metropole koja je rođena u Bjelovaru
Vidi originalni članak

Kad postanem gradonačelnica Zagreba, promijenit ću "ponašanje" našeg glavnog grada jer on ne smije biti otok već mora uspostavljati prometne i sve druge veze, naglasila je u ponedjeljak u Bjelovaru, potpredsjednica HNS-a i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, Anka Mrak Taritaš.

Ona je došla u Bjelovar podržati nezavisnog kandidata za župana Damira Bajsa i Davorina Posavca, kandidata za gradonačelnika Bjelovara.

Bajs i Posavac su se zahvalili na njezinoj potpori i izrazili uvjerenje kako će Mrak Taritaš nakon Borisa Buzančića postati druga osoba na čelu metropole koja je rođena u Bjelovaru. Ta bi suradnja otvaranjem Zagreba, a posebice nakon puštanja u promet željezničke pruge Sv. Ivan Žabno-Gradec, s kojom ce se Bjelovar "približiti" Zagrebu na 50 minuta vožnje, donijela veliku gospodarsku korist svima, a posebice Zagrebu i bjelovarskoj regiji. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • purgerica prva 15.05.2017.

    Gdjo Mrak, pa vi zaista ne prežete od ničega! Čudim se kak možete. Da je ovo napravio bilo koji drugi kandidat već bi PNUSKOK u ranu zoru sa svim medijima organizirao privođenje, a vi? Velemajstorica iz Gunje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare