To je to što me zanima!

Mraovića policija izvukla iz bolnice i poslala u zatvor

Lički Tuđman, silovatelj američke košarkašice, je uhićen u bolnici Sveti duh gdje je čekao operaciju srca. Sada je u Bolnici za osobe lišene slobode
Vidi originalni članak

Ličkog Tuđmana, osuđenog na dvije godine zatvora zbog silovanja američke košarkašice Illishe Jarret, policija je prošlog tjedna uhitila u bolnici Sveti duh u Zagrebu. Mraović je trebao ići na operaciju srca. Iz bolničkog kreveta prepratili su ga u zatvor u Remetincu, a potom, zbog zdravstvenog stanja, u Bolnicu za osobe lišene slobode. Odvjetnik Jose Mraovića, Zvonimir Hodak, kaže da su ljudska prava njegova klijenta ugrožena te planira o tome u pismu izvjestiti i ministra pravosuđa Ivana Šimonovića. Hodak ističe da je Mraovićevo zdravstveno stanje ozbiljno i teško, te da posjeduje svu potrebnu dokumentaciju koja potvrđuje da mu je potreban operativni zahvat. Hodak je napomenuo i da je odluka o slanju u zatvor provedena prije nego je riješena njegova žalba na odluku o služenju kazne, piše Novi list. Mraoviću je kazna s tri godine na Vrhovnom sudu krajem 2009. smanjena na dvije godine zatvora, a on od tada stalno izbjegava odsluženje kazne zbog zdravstvenih problema.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • blackwolf 05.02.2010.

    Kad bi se tak ponašali prema svima ova bi zemlja konačno na nešto izgledala...

  • drug Tito_1 04.02.2010.

    ma sprovest gada u zatvor nek tamo liječi srce, fuj

  • lula74 04.02.2010.

    koja drzava,kad jedan silovatelj dobije smanjene kazne,prije nego ju je poceo i odsluzivati i kad ju odgadja kako njemu pase! gdje to ima,\"necu sad u zatvor,nego malo kasnije\"??seljacina obicna!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare