To je to što me zanima!

Mravi napali Sabor i omeli zastupnike u razgovoru

Opsada kukaca na terasi za pušenje trajala je pola sata u vrijeme, dok je predsjednik Sabora Luka Bebić odredio kratku stanku prije glasanja
Vidi originalni članak

Roj letećih mrava 'zauzeo' je u utorak saborsku terasu nedaleko Velike vijećnice na kojoj zastupnici uz cigaretu predahnu tijekom rasprave. Stotine kukaca ometao je zastupnike na terasi, slijetali im na lica i onemogućavali normalan razgovor. Opsada je trajala oko pola sata baš u vrijeme, dok je predsjednik Sabora Luka Bebić odredio kratku stanku prije glasovanja. Predsjednik Kluba HDZ-a Andrija Hebrang svojim stranačkim kolegama nije dopustio da napuste sabornicu kako bi očuvao kvorum, a oporba u šali kaže ih je naručio HDZ.
- Valjda je roj letećih mrava naručen od HDZ-a kako zastupnici ne bi izlazili na pauzu prije glasovanja i tako rušili kvorum - ističu oporbeni zastupnici. Ističu da zastupnike, koji su se uspjeli oteti Hebrangovoj kontroli, nisu smetali dosadni kukci dok uživali u svojih pet minuta uz cigaretu. Roj se potom preselio na novu nepoznatu lokaciju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zeljk0 01.07.2009.

    Popušit ćete vi meni majku vam lopovsku!

  • jobi 01.07.2009.

    hahahahahahaha,kako nisu dosle pcele ili ose pa da ih malo popikaju

  • iwancica21 01.07.2009.

    to je zbog sanaderove ostavke, moraju i mravi slaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare