To je to što me zanima!

Mravak se ne osjeća krivim za fiktivno zapošljavanje u HEP-u

Mravka se tereti da je s još četiri rukovoditelja HEP-a fiktivno zaposlio Radu Buljubašića. Na taj način priskrbili su mu nezakonitu korist veću od 600.000 kuna
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Županijskom sudu u 9 sati  je počelo suđenje bivšem predsjedniku HEP-a Ivanu Mravku i četvorici rukovoditelja tog javnog poduzeća koje se tereti da su fiktivno zaposlili povratnika iz Australije Radu Buljubašića. Svi su se izjasnili kako nisu krivi za fiktivno zapošljavanje Buljubašića.

Prema optužnici, Buljubašiću su na taj način priskrbili nezakonitu korist veću od 600.000 kuna, a Hrvatsku elektroprivredu su oštetili za oko 760.000 kuna. Buljubašić je navodno po povlaštenoj cijeni kupio stan, a tvrtka mu je navodno četiri godine isplaćivala plaću. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zdrawe 08.05.2012.

    ma naravno, kriv je ovaj buljubasic..sve je on kriv,,

  • timica2 08.05.2012.

    Ma tko je tu lud,za pola milijuna kuna i fiktivno zapošljavanje,Mravak se ne osjeća krivim??

  • PMF 087 08.05.2012.

    Dok ovim izrodima narod ne počne suditi neće u nas biti pravde.. Naš sistem pravosuđa je u k... i koriste se sve moguće rupe u zakonu da se izbjegne odgovornosti onih koji imaju novce i moć a cijenu plaćaju samo "sitni". Bojim se da će uskoro doči vrijeme da na ulicama narod počne proganjati ovakve što je u svakom slučaju bolje nego da nam se kese uz neke uvjetne kazne za milijunske pronevjere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare