To je to što me zanima!

Mrsić o ukidanju 1600 kn: "Ne bih rekao da je to neuspjeh..."

Dakle, kad govorimo o sredstvima, bili smo svjesni da nećemo imati dovoljno sredstava. Ono na što mi računamo su sredstva iz Europske unije, kaže ministar
Vidi originalni članak

Ne bih rekao da je ovo neuspjeh, rekao je ministar rada Mirando Mrsić i tako komentirao činjenicu da se obustavljaju mjere aktivne politike zapošljavanja. 

- Dakle, kad govorimo o sredstvima, bili smo svjesni da nećemo imati dovoljno sredstava i to je bilo ono što smo mogli napraviti. Ono na što mi računamo su sredstva iz Europske unije - rekao je Mrsić u srijedu za RTL. 

'To nije ukidanje, mi tu mjeru  planiramo i povećati'

Dodao je kako EU razmatra našu garanciju za mlade te da se nada da će Europska komisija što prije tu mjeru odobriti. 

- Ovo je jedan zastoj u financiranju te mjere, nadam se da će kratko trajati i ističem da to nije ukidanje mjere, naprotiv, mi je planiramo i povećati - rekao je Mrsić.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • PeđaGrbin 28.03.2014.

    Ukidamo sami svoj projekt,. ne zato što je on loš... nego zato što je super... zato ga ukidamo... jel vam jasno...?? Nije ni nama. Vaš SDP. 8)

  • PetraŠtimac 28.03.2014.

    Dobar vam je plan smanjenja ne zaposlenosti, i kako da onda mladi ostaju ovdje?

  • ivanvinkovci 27.03.2014.

    Ma nek ti mama, žena, ljubavnica, kćer, sestra, prijateljica, susjeda i svi bližnji rade za 1600 kuna eto to ti ja želim s radnog mjesta na kojem se strućno osposobljavam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare