To je to što me zanima!

Mrtav pijan vozio automobil, a nema ni položen vozački ispit

Vozača (35) kojeg je policija zaustavila u Gornjem Pokupju kod Karlovca smjestili su u posebne prostorije policije te će zbog počinjenih prekršaja biti doveden na Prekršajni sud
Vidi originalni članak

Bez položenog vozačkog ispita, bez osobne iskaznice i u vožnji pod utjecajem alkohola od 2.64 promila zatekla je policija u nedjelju navečer vozača (35) da upravlja automobilom u Gornjem Pokupju kod Karlovca.

- Vozač je smješten u posebne prostorije policije te će zbog počinjenih prekršaja biti doveden na Prekršajni sud. - javlja policija.

Karlovčanki ukrali automobil

Karlovčanka (39) je u nedjelju prijavila policiji da joj je nepoznati počinitelj tijekom subote na nedjelju sa parkirališta u gradskoj četvrti Luščić - Jamadol otuđio osobni automobil Volkswagen. 

- Naknadno je vozilo pronađeno u gradskoj četvrti Banija i vraćeno vlasnici, a policija traga za počiniteljem. - javljaju u policji.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • olovkajezakon 12.02.2018.

    Dobro da nema vozačku, sad bi ostao bez nje

  • 12.02.2018.

    Ja bi se samo smijao na to,ali ustvari za plakanje je,i dobro mi je to poznato,samo u slucaju sto je meni poznat osoba ne pije niti kapi od 1967god do dan danas,a isti je bio scenarij samo 7 auta izgrebanih k tome.

  • GIRIGARI 12.02.2018.

    Njemu ne mogu uzeti dozvolu. Zanimljivo. Uzmeš kom možeš a kom nemožeš, nemožeš. Tako je sa svime. Kazna vrijedi za onoga kome nešto znači a onaj tko je stvaran problem, njemu nitko ništa ne može, i policija gleda da ga ne vidi ni oni ne znaju što bi s takvima. Zakonibsu damo za takve humani, a za prosječne rigidni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare