To je to što me zanima!

Mrtve žene su sestre? Imale su kuće u Ždrelcu, iz Slavonije su

Dvije žene u srednjoj životnoj dobi pronađene su u kupaćim kostimima nakon nekoliko dana boravka u moru. Unatoč raspadanju tijela policija za sada isključuje mogućnost kaznenog djela
Vidi originalni članak

Policija je vjerojatno riješila slučaj misterioznih žena u kupaćim kostimima čija su tijela u srijedu i četvrtak pronađena kod Rta Karantun na otoku Ugljanu.

U STANJU TEŠKOG RASPADANJA Šok na Ugljanu: Pronašli su još jedno tijelo u kupaćem kostimu

- Nema tragova kaznenog djela ni nasilne smrti. Sve činjenice upućuju na smrt utapljanjem, no još nemamo rezultate obdukcije - kazao nam je Elis Žodan, policijski glasnogovornik u Zadru. 

POGLEDAJTE VIDEO

Tijela dviju žena pronađena su u moru blizu mosta između otoka Ugljana i Pašmana u zadarskom akvatoriju. Ribari su u srijedu najprije našli tijelo žene u raspadajućem stanju kod rta Karantun. Policija je izišla na očevid te su tijelo nesretne utopljenice prevezli na odjel patologije zadarske Opće bolnice.

U četvrtak oko 13 sati građani su pronašli tijelo još jedne žene, kod obližnjeg otočića Karantunić. Obje su bile u kupaćim kostimima, a na obali otoka pronašli su njihovu odjeću, ručnike i rekvizite za kupanje.

U RASPADNOM STANJU Na Ugljan doplutalo tijelo žene, na sebi je imala kupaći kostim

Navodno se radi o dvije sestre iz Slavonije koje su ljetovale u vikendaškom naselju u Općini Ždrelac, kako neslužbeno saznajemo.

- Ne možemo još govoriti o njihovom identitetu. Policija provjerava jesu li rodbinski povezane - rekli su nam u policiji.

Pretpostavlja se da su dvije sestre u 50-im godinama stradale na kupanju na mjestu gdje su morske struje jake i hladne budući da prolaze oko otočića i tjesnacem između otoka. Moguće da je jedna sestra spašavala drugu te da su pri tom obje smrtno stradale.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • CroViktoria 20.10.2018.

    Vjerojatno su im u kuću u Slavoniji strpali migrante. Mučno mi je. Vidjevši odjeću koja se prodaje po cesti pitam se gdje su ti ljudi koji su nosili tu odjeću. Turistički grad koji ne drži do sebe nije parfem za dobre i pametne turiste. Oni će radije otići u siromašniju zemlju, ali da ima reda.

  • Petar DesniUdarač 19.10.2018.

    Jedino sto je ovdije sigurno je to da su dvije nadjene u moru mrtve a ostalo je ?

  • merida_1 19.10.2018.

    Baš da su Slavonke toliko željne mora i to u ovoj poznoj jeseni i godina života,upitno je..

Komentiraj...
Vidi sve komentare