Obavijesti

News

Komentari 35

Šok na Ugljanu: Pronašli su još jedno tijelo u kupaćem kostimu

Na obali Ugljana pronađeni su neki rekviziti kao što su ručnici za sunčanje  pa je moguće da su dvije gospođe otišle na kasno ljetovanje same i doživjele nesreću. Policija poziva da se jave njihove obitelji

VIDEO

Ribari su u srijedu oko 18 sati na obali otoka Ugljana kod Rta Karantun pronašli  tijelo nepoznate žene. Bila je odjevena u kupaći kostim, a tijelo u takvom stadiju raspadanja da joj nisu mogli odrediti dob. Pozvali su policiju.

Policajci su izišli na očevid i dok su oni tragali za tragovima, a tijelo prevezli na obdukciju na Odjel patologije zadarske Opće bolnice, uslijedio je novi šok. Oko 13 sati građani su našli još jedno tijelo žene u kupaćem kostimu. 

- Danas oko 13 sati, u moru u blizini otočića Karantunić kod Ugljana, po dojavi građana pronađeno je tijelo nepoznate osobe. Prema prvim informacijama s mjesta događaja radi se o tijelima nepoznatih ženskih osoba, neutvrđenih dobi, odjevenima u kupaće kostime s vidljivim truležnim promjenama. Na mjestu pronalaska provodi se očevid - rekao nam je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije te dodao da će i drugo tijelo nakon očevida biti prevezeno u Zadar radi obdukcije, te da je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osoba kao i ostale okolnosti ovog događaja.

Isprva se nagađalo da bi se moglo raditi o tijelu meksičke surferice koja je nestala u moru kod Brača prije mjesec dana. No, prema informacijama s terena, a pogotovo nakon pronalaska drugog tijela, ta je teorija manje vjerojatna.

Dvije žene su starije od surferice i jače tjelesne građe pa  je moguće da je jednoj pozlilo u moru, a druga je pokušala spasiti te su se utopile obje. Na tom su dijelu zadarskog akvatorija struje prilično jake, a more zbog njih dosta hladnije nego drugdje.

Na obali Ugljana pronađeni su neki rekviziti kao što su ručnici za sunčanje pa je moguće da su dvije gospođe otišle na kasno ljetovanje same i doživjele nesreću.

Policija poziva da se jave njihove obitelji kako bi utvrdili o kome se radi budući da na području zadarske policijske uprave nema prijavljenih nestalih žena. Rezultati obdukcije pokazat će koliko su žene dugo u moru, odnosno kad je nastupila smrt i koje su godište. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)