To je to što me zanima!

Mrtvi Zagrepčanin zbunio policiju. Tko ga je ubio?

Stanari Radničke ceste u Zagrebu jučer su na travnjaku pronašli mrtvog Luka N. (19). Zbog brojnih hematoma policija sumnja da je ubijen
Vidi originalni članak

Krenuo sam na posao oko 6.45 kao i svakoga drugog dana. Kad sam izašao iz ulaza, ugledao sam mladića kako nepomično leži na travnjaku. Imao je tamnu majicu ili jaknu, svijetle hlače i tenisice, u dahu nam je pričao jedan od šokiranih stanara Radničke 38 u Zagrebu koji je u petak ujutro pronašao truplo. Nazvao je policiju, koja je utvrdila da je mladić mrtav. Po glavi i tijelu imao je brojne ozljede i hematome, zbog čega sumnjaju da ga je netko ubio. No točan uzrok smrti nisu mogli utvrditi ni nakon obdukcije pa su zatražili dodatna vještačenja.
Neslužbeno doznajemo da je riječ o 19-godišnjem Luki M. koji živi u obližnjoj Hvarskoj ulici. Prema posljednjim informacijama, mladić je večer nakon utakmice pio s društvom. Prijatelji su ga posljednji put vidjeli oko 2 sata ujutro. Stanari obližnje dvokatnice kažu da tijekom noći nisu čuli nikakvu buku ni primijetili bilo što neuobičajeno što bi upućivalo na fizički obračun pa policija ne odbacuje mogućnost da je ubijen negdje drugdje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • stisoje 27.09.2007.

    Jesi,zgodna si(ak je to tvoja slika) uz to si i pametna,što se komentara na ovaj članak tiče,a danas su takve lijepe i pametne,vrlo rijetke! Poutpuno se slažem s tvojim komentarom,kad trebaš muriju nigdje je nema,al glavno da znaju prije tekme ljudima nabiti čašu s pivom u facu,par sto metara od ulaza u stadion i kurčit se jer ih ima cijela satnija s pendrecima,a poslije tekme ih nema,jer loču pivu koju rulja ostavi na ulazu u stadion!

  • miletić 25.09.2007.

    haha

  • zlaća 23.09.2007.

    Za MAKAII ;kaj veliš na moj profilčić?

Komentiraj...
Vidi sve komentare