To je to što me zanima!

Mrtvo tijelo u vodocrpilištu: Nema tragova nasilne smrti

Sesvete: Neslužbeno, riječ je o mlađem proćelavom muškarcu koji je bio u uniformi s ruksakom punim kamenja. Utvrđuje se muškarčev identitet, ali i uzrok smrti
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je kako na tijelu pronađenom u vodocrpilištu u Glavnici Gornjoj u Sesvetama nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na smrt prouzročenu kaznenim djelom. Tijelo su prevezli u Zavod za sudsku medicinu gdje će utvrditi identitet i uzrok smrti. 

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o mlađem proćelavom muškarcu koji je bio u uniformi s ruksakom punim kamenja. Za sada sve upućuje na samoubojstvo. 

Podsjetimo, mještani su već prije dva tjedna prijavili kako voda ima čudan miris. U nedjelju ujutro u vodocrpilištu su pronašli tijelo i slučaj prijavili policiji. Intervenirali su i ronioci koji su leš izvukli van. Došli su i djelatnici Zavoda za javno zdravstvo te uzeli uzorke kako bi utvrdili da li je voda i koliko štetna te kada će se opet moći koristiti za piće. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • shamec 20.08.2013.

    MJeštani su prijavili prije 2 tjedna da voda smrdi,a čovjek je bio unutra 10 dana!!!?E novinar,stvarno si vidovit..

  • Ahileja 20.08.2013.

    Obzirom na veliki broj korisnika vode iz vodocrpilišta briga o ispravnosti vode bi trebala biti svakodnevna od strane zaduženih. Korisnici ne plaćaju potrošenu vodu da bi nekome osigurali plaću u fotelji.

  • Putschi 19.08.2013.

    Nekad bi mafijasi zrtvi " cipele od betona " navukli ili kamen oko vrata a ovo je neka novija metoda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare