To je to što me zanima!

Mrtvu bebu skrivala je deset dana ispod kreveta u ćeliji

Srbija: Zlata S. (38) je u zatvoru od 2014., ali ima slobodne vikende i praznike. Da se znalo da je trudna, Zlata bi bila na posebnom odjelu i imala bi svu potrebnu skrb
Vidi originalni članak

Zlata S. (38) je deset dana u ćeliji ispod kreveta skrivala mrtvo novorođenče. Beba je pronađena u srijedu, a uzrok smrti nije utvrđena obdukcijom. Zbog stanja mrtvog tijela nije se moglo utvrditi je li beba rođena mrtva ili je ubijena.

Tijelo je pronađeno nakon što je Zlata, zatočenica u zatvoru u Požarevcu, dobila živčani slom i pokušala se izgrebati po vratu. Završila je u bolnici. Zlata je djevojčicu rodila najvjerojatnije 15. svibnja, piše Blic.

Navodno nitko u zatvoru nije znao da je trudna. Rodila je sama, u kupaonici. Sljedeći dan joj nije bilo dobro i odveli su je liječniku. Zlata je tada rekla da je dobila menstruaciju i da obilno krvari. Zatvorski liječnik ju je htio uputiti u bolnicu, ali je ona to odbila. Zlata je u zatvoru od 2014., ali ima slobodne vikende i praznike. Da se znalo da je trudna, Zlata bi bila na posebnom odjelu i imala bi svu potrebnu skrb. Zlata ima i sina (16) i kćer (11). Sin čiji otac nije poznat živi kod bake, a kći iz izvanbračne zajednice je povjerena ocu. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • koko82 31.05.2016.

    koji članak.... zlata je ono... zlata je ovo.... zlata tu..... ko klinac u 2 razredu... i onda sam ja... i onda... i onda....

  • mala ivana 31.05.2016.

    onda je inace debela..kad niko nije skuzija da je trudna..il je toliko bila mrsava i izgladnjivala se da beba nije ni rasla..u svakom slucaju clanak je uznemirujuc..

  • Cukrena 30.05.2016.

    Sad će umjesto u zatvoru nastaviti boravak na psihijatriji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare