To je to što me zanima!

Mučan slučaj iz Podravine: Prijetio djevojci smrću ako ne napravi pobačaj. Neće u zatvor

Muškarac je na sudu tvrdio kako ga je djevojka lažno prijavila jer je iz njega htjela izvući imovinsku korist, ali su ključni bili iskazi troje svjedoka i medicinska dokumentacija koji su potvrdili da je on djevojci zaista prijetio
Vidi originalni članak

Muškarac iz Podravine pravomoćno je osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora jer je trudnoj djevojci prijetio da će ubiti i nju i sebe ako ne napravi pobačaj, prenosi portal Danica.

Muškarac je na sudu tvrdio kako ga je djevojka lažno prijavila jer je iz njega htjela izvući imovinsku korist, ali su ključni bili iskazi troje svjedoka i medicinska dokumentacija koji su potvrdili da je on djevojci zaista prijetio.

Tako dvoje svjedoka “istovjetno opisuju da im je oštećenica rekla kako joj je on upućivao riječi prijetnje ukoliko se ne riješi djeteta, kao i da se nakon upućenih joj prijetnji djevojka dosta promijenila tako da je uzimala tablete, odnosno da je oboljela na živce zbog čega je tražila psihijatrijsku pomoć“.

KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Muškarac napao gošću u splitskom kafiću i prijetio joj smrću: Lakše ju je ozlijedio

Na sudu je svjedočio i optuženikov prijatelj iz djetinjstva.

- Jasno je naveo da mu je oštećenica rekla kako joj se optuženi u bolnici obratio riječima: Ako nećeš napraviti pobačaj, ubit ću tebe i sebe, moraš to napraviti - stoji u presudi.

Optuženom je kao olakotna okolnost uzeta dosadašnja neosuđivanost te je na koncu pravomoćno osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od osam mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • svi u ku.... 20.04.2023.

    Koprivnički suci !

  • Springflowers 20.04.2023.

    Jel ova znala za "zaštitu", ako već nije odgovorna prema svom životu??!!!...

  • Arnold J. Rimmer 20.04.2023.

    "osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od osam mjeseci". Dakle, sav taj trošak, trud i stres za ništ. Napišite lijepo da NIJE kažnjen

Komentiraj...
Vidi sve komentare