To je to što me zanima!

Mučan slučaj koji je potresao cijelu Hrvatsku: Prošle su dvije godine od smrti malene Nikoll

Djevojčicu je majka pretukla 31.ožujka 2021., a preminula je nekoliko dana kasnije u Klaićevoj bolnici. Roditelji su proglašeni krivima. Majka je osuđena na 13, a otac na 7 godina zatvora
Vidi originalni članak

Na današnji dan 2021. godine, na sami Uskrs, u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti od posljedica teških ozljeda zadobivenih premlaćivanjem preminula je dvogodišnja djevojčica Nikoll iz Nove Gradiške. Ovaj slučaj potresao je cijelu državu.

Djevojčicu je majka pretukla 31.ožujka 2021., a preminula je nekoliko dana kasnije u Klaićevoj bolnici. Roditelji su proglašeni krivima za sva kaznena djela koja su im se stavljala na teret. Majka je osuđena na jedinstvenu kaznu od 13 godina zatvora, a otac na 7 godina zatvora.

Nakon smrti djevojčice krenula je istraga kojom je utvrđeno da su roditelji mjesecima zlostavljali i zanemarivali dijete. Sve se to događalo dok je obitelj bila pod nadzorom Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški.

Nikoll je ranije bila kod udomiteljske obitelji više od godinu dana, a Centar ju je na zahtjev roditelja vratio u biološku obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Lamrak67 04.04.2023.

    Stradanje ove djevojćice Nicoll Dedić stare tek dvije i pol godine je zaista tužno i velika tragedija, nek počiva u miru.

  • 04.04.2023.

    I nisu prestale stvarati nove žrtve.I dalje one čine fatalne greške.Možda su dobile takvu direktivu od vrha; potamanite što više.Tko če ga znati? Ja znam da one nit su normalne niti imaju pojma niti išta razumiju niti imaju stručnosti.Oni koji ih brane i misle kako su njihove žrtve to same zaslužile jer su sa rubova društva i krive nacije varaju se.Svatko od nas može doći u situaciju da postanu njihove žrtve njihove nestručnosti i nerada.Imate stare roditelje,mentalno retardiranu braću i sl. obolite pa ne možete raditi,deložiraju vas doći če te u kontakt sa njima, a onda se molite da ne naiđete na budaketinu koja če vam se na prevaru zabilježiti na jedinu nekretninu,pod pritiskom lako postanete obiteljski nasilnik,odugovlačit će ostavinsku,podržati glupaču koja će vam nafilati brata ili sestru,prijetiti vam otkazivanjem usluge ukoliko ne plešete kako oni sviraju.U 10 mjeseci sve sam to prošla.O njima mogu reći sve najgore.Ove zbog kojih je mala Nikoll nrtva zaslužile su 40g.robije i dok god netko od njih ne završi u zatvoru i ne zabrani mu se rad mala Nikoll će biti samo još jedna žrtva u nizu.😠😡🤬

  • vamotamo123 04.04.2023.

    Trebali su dobiti doživotnu NEOPROSTIVO ! Djeca nisu ništa kriva

Komentiraj...
Vidi sve komentare